Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powrót do metka

ZiomulaaPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po 2 latach zamierzam powrócić do metina i zamierzam grać surą którą nigdy nie grałem. I moje pytania po tym czasie lepiej global czy hard privy i jakieś porady na sure vp czy bm? jeśli chodzi o sure jestem zielony

Opublikowano

Global wp na początku będzie ciężko ale potem to już lajt :D Pl to ciągle pl więc musisz mieć albo dużo wolnego czasu albo załadować w is-a.

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

na globalu nie graj bo to syf i bez ladowania hajsu w IS długo nie pograsz

niedługo startuje Age Of Gantia więc warto poczekać :(

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Nie wiem co wy widzicie w tym IS'ie. Po za dodaniami/zmiankami i PD'kiem nic tam szczególnego nie ma. Zmianki/dodania zdobędziesz na evencie, PD'ka to możesz kupić od innych lub sam dropnąć

Dota 2 > Lol

Opublikowano

pewno, że global. Source miało być dla privów niewyobrażalnym ułatwieniem, a jedyne co ludzie potrafią zrobić to limit yang i stack..

Ymir daje likana, a my myślimy jak zrobić limit stack, ymir daje z*******y system petów, a my dopiero sprzedajemy source z likanem, ymir daje system szarf, a privy to kopiują.

Nikt nic ciekawego nie wymyśli. Tam pracują osoby odpowiedzialne za to co w jakim czasie trzeba dać, aby był hajs. Dla nas wydaje się to proste rozumowanie, jednakże to jest wszystko zrobione z taką głową, że to u nich grają gracze, a nie na serwerach, które padają po miesiacu. System sklepów offline? Co z tego? Skoro wszędzie bugi.. Ymir dokończy dom aukcyjny i będzie z*********e.

Dlatego tylko globa:) Priv dla relaksu, ale nic więcej. 

Opublikowano

Takie gówniaki jak ty i cała reszta tych zjebanych płaczków nie pogra. Gdybyś tylko chciał i wziął się za grę zamiast narzekać jak ta ostatnia ofiara to byś k***a grał i miał wszystko. Takie pierdolenie mnie śmieszy, sam jestem fanatykiem tylko serwerów cięższych nie easy, ale pierdolenie że global to g****o i schodzi na psy jest śmieszne. Ciekawe tylko dlaczego wszystkie pomysły na privy pochodzą z pla, a bynajmniej ich wiekszość.

Pozdro i płacz dalej, a ja własnie kupię jakieś butki 5b

Subiektywny ku.wa blok ciosu szma.o

Opublikowano

Ja zapraszam na WoM, serwer zagraniczny, stoi już ponad 2 lata, nie zapowiada się żeby miał upaść. Dużo graczy, fajne zmiany, darmowe SM, tak więc polecam każdemu. :)

CdJ7h.gif

Opublikowano

Sura WP to dobra postać do expa, więc, jeżeli nie zależy Tobie na Player versus Player, to zaczynaj śmiało i nie martw się lepszymi "pro elo" graczami, którzy zapewne wszystko osiągnęli IS. Skrzynki ucznia są bardzo opłacalne i warto je wykorzystać. Do Sury WP polecam Diumar, według statystyk, najtaniej się "oporządzisz".

wqdz690429546a.GIF Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

Na prywatnych serwerach aktualnie jest więcej stałych graczy niż na PL. No ale wiadomo na prywatnych cieżko o stabilnośc, a global nie ma zamiaru być zamykany więc to już twoja decyzja. Od siebie z prywatnych polecam Vesteris ew World of Metin jeżeli o takie pl klimaty chodzi.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...