Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Artaros.pl [Dedyk] [Medium/Easy]

MCTroo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

download tragedia

dungi samemu nie mozna chujoza

reklama ? 0 

download bardzo dobry. Jak masz chujowego neta to nie zganiaj na downlaod. Mi z mega pobierało się 2mb/s wiec jest ok. Reklama ? Serwer dopiero startuje, poczekaj a nie piszesz farmazony.

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer w miare ok, kilka malych bugow jest, ale widac ze administracja stara się je naprawić. Jesli chodzi o graczy to na serwerze sa pustki niestety, a licznik na stronie potwierdza to stwierdzenie ;< Wróce jak bedzie z kim grac.

Opublikowano

Serwer to jeden wielki żart, pełno bugów cofka 5 minut po starcie serwera, bugi na yangi u dozorcy sztabki 10x tańsze.

NIE POLCEAM

Opublikowano

Pograłem, dostałem 3 cofki, exp to żenada wraz z dropem no i wyszedłem. No na pewno to nie jest serwer easy pod względem expa i dropu bo sztabek dropi może i dużo i handlarze są tanie ale reszta kuleje.

Opublikowano

Pograłem, dostałem 3 cofki, exp to żenada wraz z dropem no i wyszedłem. No na pewno to nie jest serwer easy pod względem expa i dropu bo sztabek dropi może i dużo i handlarze są tanie ale reszta kuleje.

Cofki były spowodowane atakami DDoS - Drop zaczyna się od 65 poziomu ;)

Z metinów bitwy mają ulepszacze dropić? :>

­

xq0lgJF.png

Opublikowano

1d0URWK.jpg

Samo za siebie mówi.

Ja wiem że jest 7 rano, ale 270 kont założonych?

Trochę lipa, bez reklamy nic nie zdziałacie.

Życzę powodzenia.

Opublikowano

A ja byłem sprawdziłem i mogę polecić.

1d0URWK.jpg

Samo za siebie mówi.

Ja wiem że jest 7 rano, ale 270 kont założonych?

Trochę lipa, bez reklamy nic nie zdziałacie.

Życzę powodzenia.

Ostatni dzień wakacji więc nie dziw się.... 

obraz.png

Opublikowano

Orkowy dungeon to jakiś zbugowany chyba.

Wchodzę dwoma postaciami, 60 lvl i 40 lvl w pt. Po wejściu postać 60 lvl cofa przed dt że "za wysoki lvl" a postać lvl 40 zostaje. Szkoda tylko że dungeon jest pusty.

Opublikowano

Nie zagram, choć fakt faktem serwer nieeeeezły z prezki (8/10), to jednak te dungeony.. Kiedy nareszcie twórcy serwerów prywatnych zrozumieją że to nie te czasy (nie chce mi się pisać dłuższego wywodu).
Myślicie chociaż o zmianie dungów na solo?

Opublikowano

Bo serwer padł, totalne dno ściągnięte pliki z netu i posklejane w całość administracja nawet nie raczyła przetestować serwera zanim go wypuścili nawet usunęli ze strony licznik założonych kont i podkręcili licznik graczy porażka polecam moderatorom wrzucić to do kosza.

Opublikowano

skipi11 twoją głowę trzeba wrzucić do kosza  bo gnojku nie dość że przyjdziesz i wymagasz nie wiem czego a sam guwno umiesz zrobić bo tak tylko bachory umieją odpisywać zrub taką prwzkie i kup maszynę i otwieraj serwer wtedy pogadamy jak trudno jest otworzyć takie coś nic nie padło bo tylko go modernizacje poprawiają amoze coś nowego będzie idioto

Orkowy dungeon to jakiś zbugowany chyba.

Wchodzę dwoma postaciami, 60 lvl i 40 lvl w pt. Po wejściu postać 60 lvl cofa przed dt że "za wysoki lvl" a postać lvl 40 zostaje. Szkoda tylko że dungeon jest pusty.

bo jak jest wierza od40 to cie wyrzuca bałwanie jeden

Opublikowano

bo jak jest wierza od40 to cie wyrzuca bałwanie jeden

Polska trudny język. Widzę z ortografią u ciebie nie najlepiej i z rozróżnieniem cyferek też masz spore problemy. :)

Opublikowano

Polska trudny język. Widzę z ortografią u ciebie nie najlepiej i z rozróżnieniem cyferek też masz spore problemy. :)

a ty masz spore problemy z twoją głową i rozumujesz jak dziecko z 1 klasy bo gram na metku i widzę jakie wy błędy robicie  2 2 slłowo to byki i wy się uczycie w szkołach wstyd i nic więcej jaką pisownie macie lepiej się uczcie bo i tak nic wam tego nie da bo potem zamiast pracy bo bedziesz chodził i daj na to lub na tamto bo ja nie muszę tego robić bo mam to za sobą idioto jeden  a ty dopiero zaczynasz i nie wiem czy doczekasz tak jak ja i tyle kasy

Opublikowano

Spadłem z krzesła xD Wolek151 ; D wez ty bogacz ciężko pracujący przestań odpowiadać innym bo ktoś pisze ze wywala mu postac 60 a ty piszesz ze jest od 40 chodzi o to Cieciu ze nie jest napisane do którego mozna wchodzić tak? Teraz bier rozped i kufa ładnie w ścianę zapierdol moze zmadzejesz :) to ze masz z 27 nie czyni vie mądrym c**j z wiekiem jak mozg po przeszczepie od 16 latka

Sry za błędy jestem w Niemczech i pisze z telefonu :P

Gracz:
League Of Legends
Metin2

iIChaampIon_eune_412_3.png

Opublikowano

Spadłem z krzesła xD Wolek151 ; D wez ty bogacz ciężko pracujący przestań odpowiadać innym bo ktoś pisze ze wywala mu postac 60 a ty piszesz ze jest od 40 chodzi o to Cieciu ze nie jest napisane do którego mozna wchodzić tak? Teraz bier rozped i kufa ładnie w ścianę zapierdol moze zmadzejesz :) to ze masz z 27 nie czyni vie mądrym c**j z wiekiem jak mozg po przeszczepie od 16 latka

Sry za błędy jestem w Niemczech i pisze z telefonu :P

Uważaj na słowa lub po prostu dobieraj "te lepsze". Więcej ostrzeżeń nie będzie.

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...