Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dlaczego CS:GO ssie

andrzejbrejwik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam serdecznie, w tym temacie chciałbym rozpocząć dyskusję pod tytułem 'Dlaczego CS:GO to gówno"

jako iż wakacje nieubłaganie zbliżają się ku końcowi chciałbym podziękować wszystkim uczniom szkół podstawowych za ich starania i wkład w grę oraz życzyć sukcesów w zdobywaniu nowych super wypasionych skinów!!!!! 

jednocześnie chciałbym życzyć gimnazjalistom jak i ich młodszym kolegom z klanuw aby rok szkolny przyniósł równie wielkie sukcesy co gry rankingowe w csie i zeby stara nie dala kary na kąputer za ujowe oceny ;//// 

po tym wstępie jako pierwszy, no bo w koncu jestem twórcą tematu podam pare argumentów dlaczego uważam, że ta gra jest

super

cujowa

1. cs:go to wylęgarnia idiotów i dzieciarni - 3/4 graczy nie potrafi ogarnąć podstaw tej prostej strzelanki od prawidowego trzymania myszki aby trafić kolesia chociaż w klate po nazwy miejsc na mapie np. długa, bana, ninja itp. 2

2. 3/4 graczy nie zna umiaru i za każdym razem widzi tylko błędy innego gracza choć samemu nie potrafi nawet strzelic bez celownika z awp w przeciwnika stojącego 10cm od niego

3. słynny filmik buraka cebulaka, wyjaśnia wiele więcej i chyba nie wszyscy wzieli sobie jego słowa do serca, choć baaaaaardzo dużo ludzi, którzy lajkowali jego filmy jest osobami. o których burak mówił - jeżeli ktoś nie oglądał to sobie wygugluje 

4. cziterow wiecej jak w 1.6

5. brak modowanych serwerów jak w 1.6 jest co prawda pare death runow, jakichs beznadziejnych cod modów czy innych jailow ale to zupełnie nie to samo i do piet nie dorasta temu co pod tym względem można było wyczarowac w 1.6

wiecej mi sie nie chce pisac, moze macie cos do dodania

taką mam nadzieje

pozdrawiam cieplutko ))))))))

a5z91yB.png

Opublikowano

Dzieki Tobie miliony graczy na świecie (w tym ja) przestaną grać w CSa.

Pozdrawiam zimniutko.

1 i 2: możesz grać z normalnymi graczami.

3: Skinów nie musisz kupować i możesz grać ze znajomymi.

4. Oni są po prostu lepsi, a Ty płaczesz, że haxy.

5. Kogo to obchodzi. Dla mnie liczy się tylko 5 vs 5 i nie potrzebuję modów.

Ostatecznie możesz grać w 1.6, nikt Ci nie zabrania.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Dzieki Tobie miliony graczy na świecie (w tym ja) przestaną grać w CSa.

Pozdrawiam zimniutko.

1 i 2: możesz grać z normalnymi graczami.

3: Skinów nie musisz kupować i możesz grać ze znajomymi.

4. Oni są po prostu lepsi, a Ty płaczesz, że haxy.

5. Kogo to obchodzi. Dla mnie liczy się tylko 5 vs 5 i nie potrzebuję modów.

Ostatecznie możesz grać w 1.6, nikt Ci nie zabrania.

kolega chyba nie rozumie i reprezentuje intelektualny poziom osob, o ktorych napisalem w drugim zdaniu 

2212814410274421426731.jpeg

a5z91yB.png

Opublikowano

kolega chyba nie rozumie i reprezentuje intelektualny poziom osob, o ktorych napisalem w drugim zdaniu 

Wypierdalaj z tego forum trollu, trolli jest tutaj pod dostatkiem, i nie trzeba dodatkowego ścierwa.

Opublikowano

Nie no rozumiem Cię przyjacielu. Nie rozumiem tylko dlaczego swój gniew na rzeczy które nie podobają Ci się w danej grze wylewasz na forum gdzie każdy ma to gdzieś i zagrywa się w daną produkcję setkami godzin.

1.6 bardzo Ci się podobało, bo nie było rang i nikt nie widział Cię jako silvera 3. To takie smutne.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Masz problem z graniem?

Otwórz wlasna serwerownie or zostań administratorem na jakiejś serwerowni i będziesz karac cheaterów i trolli.

Skoro taki dobry gracz jestes to powinni Cie przyjać bez problemu.

Opublikowano

Poco to piszesz i tak nie niczego nie zmienisz tylko się użalasz jaki to cs jest c*****y bo dużo w nim dzieci gdybym był nie poważnym człowiekiem to napisał bym "mam was w dupie bo siedzę w globalu i sram na silverów" a prawda jest taka że poziom cs z 2013 roku a teraz to dwie różne bajki :) powodzenia w goldzie 

Opublikowano

Poco to piszesz i tak nie niczego nie zmienisz tylko się użalasz jaki to cs jest c*****y bo dużo w nim dzieci gdybym był nie poważnym człowiekiem to napisał bym "mam was w dupie bo siedzę w globalu i sram na silverów" a prawda jest taka że poziom cs z 2013 roku a teraz to dwie różne bajki :) powodzenia w goldzie

Kogo to obchodzi jak grasz z ziomkami? Nie ma wtedy trolli, rosjan itd.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Goldzik szaleje. Kup słownik. Pozdrawiam. Graj z teamem i problemu nie będzie. Działa, sprawdzałem albo w ogóle nie graj.

Opublikowano

Zamykam z powodu szerzącego się spamu i bezwartościowej dyskusji.

Co do swojej opinii o grze, to możesz napisać recenzje w specjalnie wyznaczonym do tego dziale.

636451494245979649038.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...