Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Jak Zrobić Wyprawę Na Kowala Dark/Demon Tower?

lodzik496

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na początek - należy wiedzieć, że taka wyprawa jest zarezerwowana dla gildii. Ewentualnie dla osób które gildia CHCE zaprosić do kowala. Co znajdziemy na piętrach?

Na pierwszym będzie metin, po zniszczeniu można iść dalej

Na drugim w wypadku zabicia pojawiamy się w 1m, wtedy selekcjonuje się do przejścia, przechodzimy dalej po zabiciu mobków.

W trzecim będzie więcej demonów 70 lvl, do przejścia trzeba zabić i moby i króla.

Na czwartym są metiny, po zniszczeniu 1 następne i jak się zabije następnego mamy kolejne piętro, na którym biją wszyscy stojąv w grupie żebt nie przyciagać demonów. Musicie usunąć 5 kolumn/20 min. Potem przenosicie się do komnaty króla - grupowo walczymy, trzeba powybijać mobki a na koniec króla, tylko wtedy kowal ulepsza. Jeśli to zrobicie pojawi się kowal i ulepsza na dowolny +, może być jeden kowal spośród trzech: jubiler, płatnerz i zbrojmistrz. Wtedy osoba z lvlem min. 75 klika na kowala i idą na 7 piętro, tam są 5 metinów śmierci, potem demony i metin morderstwa. Przyda się odlurowanie demonów potem bijemy metiny morderstwa, każdy dropi itemami i skrzyniami nieznanymi z której wypada mapa SaGui albo ZinSaGui, tylko ta druga jest dobra. Z mapą idziemy na next pietro, na którym zabijamy demony, z potworów wypadają klucze BongIn i Zin BongIn, ten drugi przenosi na ostatnie piętro. Gdy mamy ten drugi klucz idziemy do postumentu, trzeba przeciągnąć klucz z ekwipunku na postument.

No i wtedy mamy ostatnie piętro, a tam demony i Bossa rippera, musimy je zabić, bossa na końcu. Wtedy trzeba mieć polimorfię, przydaje się w itemach z % na nieumarłych. To zwiększa hity, oczywiście bez bufów szamanki(smoka) bez sensu jest zabieranie się za bossa.

Jeśli było to bardzo przepraszam . Myślę że będziecie tak mili i nagrodzicie mnie minusikami

:)

Przeminęło z wiatrem.

Opublikowano

Było jest tego pełno :> nic nowego ale -- dam

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Opublikowano

Up fajne pomysł ale kto kurr dał mi + !! :(

Ej no fuck !!! nie dawać mi + !!! ja chce tylko i wyłącznie - !!!

Przeminęło z wiatrem.

Opublikowano

Najpierw jest parter nie 1 pietro -,-

I podziel na oddzielne piętra bo tak chaotycznie, to dam -, np:

parter - metin55

1 pietro - demonki

2 pietro - demonki + król

3 pietro - metek 55 + 60

4 pietro - pieczęcie

5 piętro - kowal

6 piętro - metki (mapki)

7 piętro - klucze

8 piętro - riper

I krótki opis do każdego

124nw.jpg

Mój nick na privach: Chelsea.

Opublikowano

@UP dałbym CI + ale wykorzystałem dzienny limit <_< jutro Ci dam ale dałem Ci plusa w moim temacie w tym o metinach

Dziękuję wszystkim ślicznie za full - postaram się zrobić jeszcze jakiś poradnik lecz nie wiem o czym xD

Przeminęło z wiatrem.

Opublikowano

Masz - :)

Ładnie to opisałeś itp. ale mogłeś dać mapkę (ale i tak dla chcącego nic trudnego) :D

59561-pieprz-wszystko-nakurwiaj-na-gitarze.gif

Moje motto życiowe

:)

Zbieram +

Opublikowano

Hm niestety każdy wie jak iść do DT :) Chyba ameryki nie odkryłaś/eś :)

sygagnypek.png

Chcesz to daj -, chcesz to daj +, mnie to nie obchodzi ;/

Opublikowano

@up szukaj nie boli ale masz

tu masz z G-metin2

http://g-metin2 . pl/index.php?go=poradnikinr33 (usuńcie sobie spacje przed kropką i po kropce koło pl)

a tu z naszego forum(mpcforum)

http://www.mpcforum.pl/topic/100170-tut-sekrety-dt/

PS (tematy i poradniki wyżej podane nie są moje )

dajcie + ok ? bo mam w profilu -5 reputacji ;/

Opublikowano

Nawet nawet tylko troszkę napisane jak byś się na tym nie zastanawiał kilka błędów ale i tak dobrze, że ktoś to opublikował chociaż tylko napisane albo raczej jak " ctrl +c // ctrl + v " z neta ale to już nic takiego :P za to będzie minus jeśli tego pragniesz tak bardzo i sprawia ci to przyjemność :P to niech będzie minus na twoją kożyść

Użytkownik od 21 kwi 2010

Posty: 100  200  300 ☑ 400  500  600  700  800 ☐ 900 ☐ 1000 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...