Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ludzie na MM-ach

Gość steelie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie rozumiem... typ mial 4 fragi i k***a... przegralismy mecz przez jakis 3 premadeow (ja z kolega gralem) i kiedy wyciagnalem 2 fragi to k***a nikt nic nie mowil, ale plantowalem na szybko i typ k***a do mnie ma pretensje o zly plant jak nawet nikt nie defowal....

mieli wiecej godzin niby od nas (1,5khrs) ale jeden co mial 4 fragi 300hrs... 

ja nie moge jedynie 1/4 ktorych gralem solo to tam jedynie sa mili ludzie a tak to jebane zjeby co jak im nie idzie zwalaja na innych... k***a z kazdej strony do mnie strzelali a typ z connecta idzie nie mofge mu pomoc a ten "nice teamplay" 

jedynie k***a ja tak mam?

jezeli sadzicie ze to bylo na malych rangach to nie macie racji.... rangi LE-LEM (ja 1,1khrs kolega tyle samo)

Opublikowano

jezeli sadzicie ze to bylo na malych rangach to nie macie racji.... rangi LE-LEM (ja 1,1khrs kolega tyle samo)

20140322193134uid339.gifNa Le-LEM granie z randomami gratulacje myślenia zreszta mmy to gowno gra sie zaczyna na faceicie czy w innej lidze :D

b53c9b011d5d0.jpg

Opublikowano

@OnlyGetRekt gram faceity ale tam trzeba tez wbic lvl aby typki lepsze sie trafily. czasami nie ma czasu a mma chce pograc. wiem ze tak jest ale zawsze mam nadzieje ze trafia sie dobzi ludzie... jak juz gram premade to ok ale jak typki maja po 50-300h to jak wygrac ;)

ps. kiedys tez gralem cevo i ESEA ale teraz esea cie "sledzi" i bitcoiny kopie wiec nie dzieki

a cevo jakos nie lubie

Opublikowano

Szeryfy i lemy.

Mimo że kilku dniowe to jest to mimo chęci da się wszystko, było 15:15, trza tylko uważnie grać i się starać nie popełniać błędu, czasem się uda wygrać czasem też zremisować lub poddać ale mimo wszystko warto się starać wtedy czujemy się lepiej.

graphic.png

Opublikowano

@OnlyGetRekt gram faceity ale tam trzeba tez wbic lvl aby typki lepsze sie trafily. czasami nie ma czasu a mma chce pograc. wiem ze tak jest ale zawsze mam nadzieje ze trafia sie dobzi ludzie... jak juz gram premade to ok ale jak typki maja po 50-300h to jak wygrac ;)

ps. kiedys tez gralem cevo i ESEA ale teraz esea cie "sledzi" i bitcoiny kopie wiec nie dzieki

a cevo jakos nie lubie

Jakby esea kopala bitcoiny to nie graliby na tym największy csowi streamerzy
Opublikowano

Ja tak samo mam, wyciągam 2/3 pierwsze fragi w rundzie, mój team ginie i potem pretensje bo nie ugrywam clutcha 1v2 z kilkoma hp. Taki urok mm'ów z randomami, nic nie zrobisz. Pozostaje mute i za ojczyznę.

Opublikowano

Debile są w każdej lidze-zauważyłem ,że najgorsi mimo wszystko są polacy. Wchodzą i wyzywają wszystkich następnie team kill i ban :)

Opublikowano

Debile są w każdej lidze-zauważyłem ,że najgorsi mimo wszystko są polacy. Wchodzą i wyzywają wszystkich następnie team kill i ban :)

W skali spierdolenia to ruskie>francuzy>kebaby>polacy

Ja tam mam szczęście do polaków, może dwóch na dziesięciu jest zjebanych, reszta śmieszki i tryhardy.

Opublikowano

teraz jak gralem to chyba to byly chyba ruski albo francuzi xD

Jakby esea kopala bitcoiny to nie graliby na tym największy csowi streamerzy

teraz tylko ci z NA graja esea ;P izak gral juz nie gra, esea ci kompa szpieguje jak nawet z niego nie korzystasz (kiedys kopala bictoicny) a zanim tam mecz znajdziesz to wiele godzin minie

ps chce minimalnie supreme wbic a potem juz faceity ;)

Opublikowano

Co wy do kebabów macie? Najmilsi ludzie w cs. Zawsze trafiałem na spoko allahów. Beka zawsze była. macioszka rosyja > polska > francja. Tak jest na mm ja samym mag 7 i obrzymem miałem więcej fragów niż mój team. ;3

Opublikowano

zeby normalnie zagrac mm'a z randomami, global MINIMALNIE. 2-3 premade jeszcze sie ugra ale solo, bardzo rzadko, ludzie to zjeby.

Opublikowano

Prawda jest taka ze wale ma wyebane totalnie na te mm'y  <_< bostowalem konto z szeryfem z randomami to ledwo wygrywalem 15/15 albo 16/14 taki poziom jest mizerny wygralismy pistolety a koles mowi ze zeby grac eco na 2 rundzie :D niestety ale w tych czasach to juz servery zostaly albo faceity  bo mma z randomami nie da sie grać teraz gralem to koleś ma m4 to odbija bsa z tec'em :D.No ale niestety my na to nie możemy poradzić może za jakies 2-3 lata zrobią jakis system odpowiedni bo ten to jest porażka  xD juz lepiej zeby dodali system taki co jest w lolu :D

b53c9b011d5d0.jpg

Opublikowano

Najgorzej jak masz ruskow w teamie wtedy mozesz otwierac tabele co kazda runde robic ace raz zle np. rzucisz flasha czy smoke i ruskie oczywiscie cyka cyka suko blyat i jestes wykickowany :D

Najlepiej jak w teamie panuje stala komunikacja niezwracaj uwagi na flame tylko mow miejscowki i zachecaj do napieprzania nwm np. Ok come on lets win this my friends czy Ok next round will be better itp. :D

Nawet jesli nie maja micro to i tak zawsze mow co i jak bo przynajmniej cb slysza i wiedza po czesci czego moga sie spodziewac

Opublikowano

@matizal77 mowie ciagle ale jak oni nic nie mowia info na czacie patrze na czat a mi na ryj wyskakuje... albo pisze gg i wychodzi z gry...

Opublikowano

Jakie mieli może nicki weź mi podaj bo miałem taką grę że grałem z 2 moimi ziomkami i grało z nami 2 randomów którzy myśleli że są dobrzy biegając nie tam gdzie biegać powinni i obwiniając nas ze gramy jak gówna. Było info ze 2 ma stać na B a biegali gdzie indziej. Było to własnie na tych rangach 2 dni temu jakoś na mapce Mirage. Dziwny post bo są ludzie co grają w csa dla zabawy a nie traktują tej gry jak była by ona dla nich wszystkim.

Opublikowano

@Mensel tacy ludzie ktorzy graja w to dla zabawy to kretyni :D nie mowie zeby ta gra byla ich zyciem ale grajac w taka gre cos robili a nie psuli innym wogole poziom jest obnizony strasznie po falach vacacji

Na smurfie chcialem dostac sie do silvera wiec przegralem pod rzad z 20 bedac ostatni a potem zagralem 10 normalnie otwierajac i wygrywajac pod rzad i wrzucilo do Gold 3 a chcialem do silvera :D

Opublikowano

Jakie mieli może nicki weź mi podaj bo miałem taką grę że grałem z 2 moimi ziomkami i grało z nami 2 randomów którzy myśleli że są dobrzy biegając nie tam gdzie biegać powinni i obwiniając nas ze gramy jak gówna. Było info ze 2 ma stać na B a biegali gdzie indziej. Było to własnie na tych rangach 2 dni temu jakoś na mapce Mirage. Dziwny post bo są ludzie co grają w csa dla zabawy a nie traktują tej gry jak była by ona dla nich wszystkim.

ich bylo 3, dla zabawy to graja osoby ktore nie chca w tej grze nic osiagnac...

ss:

https://gyazo.com/2928e669de6d1d5aec94a49ecbe0d4a0(ja i plainet gralismy ze soba, ten co otwieral na wszystkich najbardziej narzekal bo mial 2 fragi wiecej odemnie xD

Opublikowano

@Mensel tacy ludzie ktorzy graja w to dla zabawy to kretyni :D nie mowie zeby ta gra byla ich zyciem ale grajac w taka gre cos robili a nie psuli innym wogole poziom jest obnizony strasznie po falach vacacji

Na smurfie chcialem dostac sie do silvera wiec przegralem pod rzad z 20 bedac ostatni a potem zagralem 10 normalnie otwierajac i wygrywajac pod rzad i wrzucilo do Gold 3 a chcialem do silvera :D

Ja jestem tego zdania ze te smurfy psuja gre ludzia :D bo jak tu polishdesinger ma wyjsc z golda skoro co 2 mecz ma smurfy ;/.

nie rozumiem jednego... Po co tyle tych kurw, kurew i innych odmian. Nawet nie wiesz jak nieprzyjemnie się to czyta

Nikt ci nie każe tego czytać :D zreszta co w tym nie przyjemnego? lepiej jest wymawiać "FU*CK" od "K***A" bo co? bo to polskie a to angielskie? 

b53c9b011d5d0.jpg

Opublikowano

Ja jestem tego zdania ze te smurfy psuja gre ludzia :D bo jak tu polishdesinger ma wyjsc z golda skoro co 2 mecz ma smurfy ;/.

Nikt ci nie każe tego czytać :D zreszta co w tym nie przyjemnego? lepiej jest wymawiać "FU*CK" od "K***A" bo co? bo to polskie a to angielskie? 

nie, lepiej jest używać normalnych słów jak cywilizowani ludzie, a nie zastępować je epitetami od pijaczury.

­

Opublikowano

@STVNEK wyrazam swoje emocje wiec moge napisac k***a. Kazdy przeklina, jakbys pewnie redaktora nie mial pisalbys obojetnie

Opublikowano

@steelie dokladnie! u nas na goldach gdy przegralismy cos tam do ilu ( nie bylo remisu ) to dziecko dostalo golda I i spamilo oh my god oh my god i ze wzdyszeniem sie jaralo ze wyszlo z silvera a mial na profilu 600h takich zjebow trzeba ignorowac, jedynie team dobry z myszkami nie za 2zl z biedronki pozwoli ci dojsc do globalow 

76561198230710648.png

Opublikowano

śmiechłem, teraz nie ma wysokich rang... nawet global jest niska ranga. teraz na tych calych orzelkach jest poziom taki jak kiedys byl w gold 1-2

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...