Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie wiem czy za fb jest ban na IP ale jesli tak to dostaniesz bana na postaci z FB i innych na ktorych masz te samo IP

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Opublikowano

Zmienne IP wam nic nie da bo bana na metinie dają na IP to co się nie zmienia tutaj nie jest tak jak na CS :P i jeśli masz główne konto na inny emailu to bana nie powinieneś dostać na główne pZdr jeśli pomogłem dajcie -

Przeminęło z wiatrem.

Opublikowano

Jesli np na ip to jak logales na te konto 30, a za 5min logles np na 70,to masz bana

Jak dostaniesz bana to dostajesz bana na wszytkie konta na ktore logowales sie, nie wazne czy to konto kumpla, ale ban bedzie.

Opublikowano

Dark's nie wkręcaj ziomka bo widać że jest zielony w tych sprawach a Ty już takie głupoty klepiesz że szok

Przeminęło z wiatrem.

Opublikowano

jezeli bedziesz mial podobny nazwe konta np. przyklad1 a 2 przyklad 2 albo cos to bana dostaniesz na oba -.- tak jak moj qumpel sellnal konto po kilku tyg dostal bana za powiazanie kont-.- (pewnie ziomek na hakach jechal)

fs.png

Opublikowano

Aha a jeśli nie dostałem bana a przezucilem sobie małże to oni nie mogę się przyczepić ?

tak bynajmniej ja tak miałem bo laptopa na noc zostawiłem i na kapie potem se małże przerzuciłem a tam dalej łowiło i ktoś podkablował i moja ninja 69 poszła się nie będe wyklinał z powodu że na tym forum są dzieci miedzy innymi ja ;p

najlepiej stań gdzie nie ma ludzi włącz pick upa na głównej postaci a tam wywalaj je

NIE WIESZ JAK ZAROBIĆ KLIKNIJ

2% MPC Forum lubi Mou ,jeżeli należysz do tych 98% wklej to do sygny

Opublikowano

bana można dostać i to jszcze dostałem na całe ip i konto 60 lvl 100kk poszło się jeb..

W dupie mam + i - proszę dać to na co zasłużyłem

Opublikowano
Niedozwolone oprogramowanie Zarówno używanie niedozwolonego oprogramowania jak i jego rozpowszechnianie jest zabronione. Przez niedozwolone oprogramowanie należy rozumieć wszelkie skrypty/programy/boty, które modyfikują interfejs gry, modyfikują pamięć podręczną gry lub rozwijają postać pod nieobecność gracza. Kara za pierwszym razem: Stała blokada WSZYSTKICH powiązanych kont (wykluczenie z oferty gry).

MASZ WYJAŚNIENIE !!!!!!!!!!!

DO ZAMKNIĘCIA.

Tajemnica ! Co tu jest ? Hack ? Trade hack ? Odnośnik na profil ? _-^*^-_-^*^-_-SPRAWDŹ TO SAM ! Lub Stchórz !_-^*^-_-^*^-_

Cabal

EUROPE

50 postów [v]

100 podstów [v]

NickFreeStyleKiller

SerwerMars

ProfesjaWarrior [WA]

pisać jak chceta wpierdziel dostać ;D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...