Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ROC vs OG

Gość Cinu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co sądzicie o tym bo5? Szkoda pierwszej gry, o banie GP nie wspomnę. Ogólnie spodziewałem się wyniku 3:1 #worldsyzarok Kappa

PS Xpeke jest słaby

Opublikowano

W przedostatniej grze ROC mogli piknąć gp zamiast azira ;/. Ostatnia gierka to wgl porażka. Cóż można powiedzieć. Obie drużyny grały dobrze, ale co najmniej dwie gry ROC przegrali w champion select. Bardzo dobrze działał Braum w Origen.

Opublikowano

Jakby zlockowali GPka na fp zamiast Azira, to może wszystko by się inaczej potoczyło. No cóż, wrócą silniejsi!

Opublikowano

Jakby zlockowali GPka na fp zamiast Azira, to może wszystko by się inaczej potoczyło. No cóż, wrócą silniejsi!

W przedostatniej grze ROC mogli piknąć gp zamiast azira ;/. Ostatnia gierka to wgl porażka. Cóż można powiedzieć. Obie drużyny grały dobrze, ale co najmniej dwie gry ROC przegrali w champion select. Bardzo dobrze działał Braum w Origen.

Boże, jakie pierniczenie, że przegrali, bo nie wzięli GPka. Fakt, ta postać jest troszku op, ale nie przesadzajmy, że tylko to przesądziło o grze. 

Imo ROCCAT zaprezentowało się lepiej, chociaż, że przegrali. Peke marnie zagrał, jak na jego możliwości. Liczyłem na coś więcej od niego. :c Cóż... Szkoda, że znów nie zobaczymy ROC na worldsach, ale czuję, że za rok się uda. :p

zSCFQrN.png

Opublikowano

xPeke nie jest już taki dobry, jak kiedyś. Bjerg ma o wiele lepszą formę. ROC, mimo tego, że bardzo bym chciał, nie zasłużyło w tym roku na Worldsy, nie w takiej formie, tylko by pogrążyli się jeszcze bardziej. Niech wrócą silniejsi i z lepszą formą, to za rok zagrają na Worldsach na pewno :)

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

xPeke nie jest już taki dobry, jak kiedyś. Bjerg ma o wiele lepszą formę. ROC, mimo tego, że bardzo bym chciał, nie zasłużyło w tym roku na Worldsy, nie w takiej formie, tylko by pogrążyli się jeszcze bardziej. Niech wrócą silniejsi i z lepszą formą, to za rok zagrają na Worldsach na pewno :)

no wiem czy Roccat by sie osmieszylo, akurat ostatnio graja dosc dobrze, i bez problemu mogą wygrywac z origen czy h2k ktore sie dostaly na worldsy.

xPeke nigdy nie byl nie wiadomo jaki dobry, a bjergsen zawsze gral dobrze wiec tutaj forma nie ma nic do gadania.

Opublikowano

no wiem czy Roccat by sie osmieszylo, akurat ostatnio graja dosc dobrze, i bez problemu mogą wygrywac z origen czy h2k ktore sie dostaly na worldsy.

xPeke nigdy nie byl nie wiadomo jaki dobry, a bjergsen zawsze gral dobrze wiec tutaj forma nie ma nic do gadania.

Obserwując gierki Naszych ziomków stwierdziłem, że dostali by "lekko" po dupie, także lepiej z tej strony, że nie pojechali, bo byłoby gorzej dla Nich. Podbudują formę i wrócą w wielkim stylu. 

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...