Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VIOR- Hosting www, pod gry, tribal, cms, ioncube

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym przedstawić wam mój projekt Darmowego hostingu www i nie tylko. Hosting jest stworzony pod blogi gier fora które potrzebują większej mocy jak

*IPB.

Silniki

- tribala

- mybb

- autorskie skrypty 

Hosting posiada zainstalowane moduły

* PEAR

* IonCube

* eAccelerator

* SSH2-PHP

Atutem hostingu jest darmowa pomoc techniczna od 3 minut  do 24 godzin rozwiążemy twój problem, doradzimy bądź skonfigurujemy. 

Cały hosting opiera się na narzędziu DIRECTADMIN w jązyku POLSKIM

Jeżeli posiadacie jakieś jakieś pomysły zapraszam do kontaktu na PW bądź na e-mail podany na stronie

Aby otrzymać hosting darmowy wystarczy

ZAREJESTROWAĆ SIĘ ->

Wysłać TICKET z treścią "MPCFORUM1USER" i odczekać chwile, w mgnieniu oka dostaniesz Wirtualną gotówkę za którą zakupisz usługi 

Oferta MPCFORUM1USER obowiązuje tylko dla użytkowników forum

Opublikowano

Nie wiem czy jestem jakimś ciemniakiem czy coś w tym guście, aczkolwiek chcąc zamówić stronę za 0 zł ostatecznie niezależnie co wybiorę, pisze że kosztowałoby mnie to 1 zł.

jw19e8.png

Opublikowano

Nie wiem czy jestem jakimś ciemniakiem czy coś w tym guście, aczkolwiek chcąc zamówić stronę za 0 zł ostatecznie niezależnie co wybiorę, pisze że kosztowałoby mnie to 1 zł.

Aby otrzymać hosting darmowy wystarczy

ZAREJESTROWAĆ SIĘ ->

Wysłać TICKET z treścią "MPCFORUM1USER" i odczekać chwile, w mgnieniu oka dostaniesz Wirtualną gotówkę za którą zakupisz usługi 

Opublikowano

Adres Stron www.vior.pl .

Jeżeli macie jakieś opinie zapraszam do kontaktu. :) i polecania jeżeli jesteście zadowoleni :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@Norex Hah pracujemy już nad vps-sami ale na totalnie osobnych maszynach i lokalizacjach, chcemy jak zastosować metodę  no-overclocking i dostosować vps do ceny i parametrów realnych czyli płacisz za realne zasoby :)

Opublikowano

@Marceli99 zgodze się z tobą w 100 procentach, lecz aktualnie wdrażamy styl pod panel występują błędy takie jak pokazałeś. Zgodzę się z tobą lecz lada dzień zostaną one wyeliminowane

Opublikowano

@Marceli99 zgodze się z tobą w 100 procentach, lecz aktualnie wdrażamy styl pod panel występują błędy takie jak pokazałeś. Zgodzę się z tobą lecz lada dzień zostaną one wyeliminowane

I tu macie u mnie plus, bo gdy kiedyś zwróciłem komuś na to uwagę to zaczął mnie wyzywać i podkreślał, że to wina systemu lub badziewnej przeglądarki. ;)

Poczekam jeszcze miesiąć, dwa i może wykupię u was jakąś usługę. ;)

Opublikowano

@Marceli99 Staramy się jak możemy, my także korzystaliśmy z usług wielu firm, mamy doświadczenie i wiemy kim jest człowiek i z jakim szacunkiem trzeba go traktować.

Nie musi pan wykupywać usługi wystarczy zarejestrować się napisać ticket z treścią "MPCFREEUSER" i serwer a raczej gotówkę na serwer dostanie pan za darmo.

Pozdrawiam

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Wszystkie zabezpieczenia spełniają najwyższe wymogi bezpieczeństwa. Nie każemy wpisywać swoich haseł które użytkownik  posiada do innych swoich portali/e-mailu itp. Wręcz odwrotnie Klient musi posiadać hasło które nie posiada nigdzie indziej :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...