Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]Bot TeamSpeak wykrywający VPN/Proxy

Mezir

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nazwa rzeczy: Bot TeamSpeak wykrywający VPN/Proxy
Metoda kontaktu: PW forum, GG: 1010467, Skype: Mezirx, TeamSpeak IP: onlyspeak.pl
Opis rzeczy: Sprzedam bota wykrywającego użytkowników, którzy połączą się z serwerem TeamSpeak przez VPN(zmienione IP)/Proxy. Bot informuje użytkownika o tym, że wykryto u niego VPN/Proxy po czym nadaje mu rangę. Bota mogę zmodyfikować wedle oczekiwań klienta. Całość napisana jest w jeżyku PHP z użyciem ts3admin.class, więc można go uruchomić nawet na zwykłym hostingu www.
Oczekiwana/oferowana cena: 50zł
Zdjęcia/inne informacje: Bota można przetestować na moim serwerze, IP: onlyspeak.pl

Opublikowano

Śmiechu warte :D taki bot nie może działać nie dajcie się nabrać.

Dlaczego nie może działać? Możesz przetestować, co prawda w 100% się nie sprawdza, ale powiedzmy w 90% z tego, co testowałem ja i kilka innych osób się sprawdza.

Wyjaśnij dlaczego nie może działać, bo jestem ciekaw. W każdej chwili możesz przyjść do mnie na serwer i to sprawdzić. ;)

Opublikowano

Śmiechu warte :D taki bot nie może działać nie dajcie się nabrać.

Śmiechu warte są Twoje całkiem niepotrzebne posty. Nie przetestowałeś, to po co się wypowiadasz?

Przetestowałam i jestem zadowolona, gdyż bot działa bez zarzutów - możecie sami sobie sprawdzić.

­

Opublikowano

Przetestowałem i można powiedzieć że działa...

"Wykryto u Ciebie połączenie za pośrednictwerm VPN/Proxy, dlatego została Ci nadana odpowienia ranga. Jeśli uważasz, że to pomyłka udaj się na Centrum pomocy w celu wyjaśnienia tej sytuacji."

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...