Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ciekawostki o Rengarze

Varios_Awesome

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widzę, że nasz mistrz gry nie potrafi nawet normali wyciągnąć grając rengarem przeciwko silverkom. Brawo ;) http://eune.op.gg/summoner/userName=Stalk%C3%A9r

Pewnie bany na 2tyg cię lubią, co? :)

lol bo na normalach mam tryhardowac, jeszcze moze znajdz moja gierke z soloq 0/20 teemo jak byl ban rengar i trollowalem pls

Moge pozwolic sobie na trollowanie nawet kazdej gry bo jak dostane bana to moge wejsc na inne konto i wbic od razu diaxa nie przejmujac sie

PS. zabiles kiedys kogos na samo Q rengarem? ;))) i nie mowie o kims kto stal afk cala gre tylko normalna osobe co grala i mowie o samym Q a nie o combo kappa, pozdrawiam z yt

a i jeszcze pewnie powiesz, ze da sie tak zrobic full ad rengarem, to fajnie sprawdz na yt jak zabijam kolesia na samo Q majac jeszcze banshee kappaaaaaa slyszalem, ze dobrym graczem jestes XDDD i, ze wszyscy Cie lubia XDDDD

65455469279055879089.jpg

Opublikowano

lol bo na normalach mam tryhardowac, jeszcze moze znajdz moja gierke z soloq 0/20 teemo jak byl ban rengar i trollowalem pls

Moge pozwolic sobie na trollowanie nawet kazdej gry bo jak dostane bana to moge wejsc na inne konto i wbic od razu diaxa nie przejmujac sie

PS. zabiles kiedys kogos na samo Q rengarem? ;))) i nie mowie o kims kto stal afk cala gre tylko normalna osobe co grala i mowie o samym Q a nie o combo kappa, pozdrawiam z yt

a i jeszcze pewnie powiesz, ze da sie tak zrobic full ad rengarem, to fajnie sprawdz na yt jak zabijam kolesia na samo Q majac jeszcze banshee kappaaaaaa slyszalem, ze dobrym graczem jestes XDDD i, ze wszyscy Cie lubia XDDDD

Za bardzo sie podniecasz tymi oneshotami. Dla prawdziwego Rengara, to nic nowego.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...