Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ciekawostki o Rengarze

Varios_Awesome

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Ma ktoś filmik/stronę (link please) na której jest trochę ciekawostek o kotku? Chciałbym się czegoś dowiedzieć o nim po za grą ( i historią oczywiście bo ją czytałem)

Opublikowano

Ty kurde, marna podróbo Rengara!!111 Twórce tego filmiku już nie raz zoneshotowałem na field of justice.

//

Ciekawostki o Rengarze, hmm. To tak, Rengar podczas swojego ulta, zobaczy Kha'Zixa na ulcie mówi: I found you beast. Rengar na skinie headhunter ma odrobine lepsze resety na hydrze. Rengar, to chyba wszyscy wiedza, po osiagnieciu 16 lvl, oraz gdy Kha'Zix w przeciwnym teamie osiagnie 16 lvl włącza się specjalny event, w którym Rengar ma za zadanie zabić Kha, dostaje się jego głowe - głowa daje większą widoczność w krzakach, widać ziomków na dalszy zasięg, całkiem przydatne. Rengar może wykryć niewidzialnego teemo na ulcie, kappa, ale jego grzybów nie. Rengara oko, dopóki nie powstał Kha'Zix, rzekomo był 'zniszczony' przez Cho'Gatha, czyżby Cho i Kha to jedna postac? o.O 

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Marna podroba?

Jestem tym ktory byl uczony przez Pridestalkera, jestem tym ktory w bronzowych myslach zabijal Vayne na samo Q, jestem tym ktory trzyma sie w topce, jestem tym do ktorego wszyscy spamia na fb i w grze jak grac rengarem. (kappa xD)

Wiem o kitelku za wiele.

A no i szanuje.

PS. Znasz lepszego rengara ode mnie? Bo ja tak, Prajda w sumie wszystkie inne rengary sa slabe, zagranicznych jest pare dobrych kotow lecz w polsce slabo.

PS2. InfoMod'a tez spotkalem kappa

PS3. wgl. to co napisalem brzmi jak jakas bekowa modlitwa czy c**j wie co XDD

65455469279055879089.jpg

Opublikowano

Jak chodzi o tego eune pridestalkera to to słabiak jakiś jest xD InfoMode tez mi nie jedną gierkę przegrał jak był u mnie w teamie xD

Opublikowano

Jak chodzi o tego eune pridestalkera to to słabiak jakiś jest xD InfoMode tez mi nie jedną gierkę przegrał jak był u mnie w teamie xD

Ten Info chyba każdemu psuje gierki :v 

//topic: lewe oko rengara należy do niedźwiedzia Sejuani

­

b_560_95_1.png

Opublikowano

hahaha , o czym ty gadasz w ogole. Dlatego ze jestem czlowiek ktory mowi prosto z mostu to co mysli to poleci ban .

Kto takich glebow dopuszcza do diamentu w ogole  ja sie pytam , Najpierw rucha matki kazdego gracza , teraz pisze ze uczy go jakis doswiadczony 16 latek xD a na koniec pisze ze ma kolegow na facebooku. Po c**ju jest sie czym chwalic.  Ruchaj se moja matke , ja wole mlodsze  , dlatego wybieram twoja siostre .

Wlasnie przy kawie dokonczylismy oral i chyba lubi ostrzej.

Zbierze sie takich kilku lepkow i mysla ze stworzyli imperium nie do przejscia.

Mam nadzieje ze ktos sie postara zeby cie z tej topki posprzatac.

Zjebal riot po calosci ze nie zrobil tej gry platnej, teraz to widze. Powinno byc 300 zl za miesiac gry od kazdego przynajmniej i obowiazkowe przejscie badan psychologicznych.

Masz charakter podobny do disa golonki.On tez jedzie po polakach ze kazdy polak to c**j , ze za granica kazdy polak polaka wyc**ja a nie widzi jak on sie zachowuje.

A pozniej tacy ludzie budza sie w wieku 30 lat bez perspektyw jak tu przezyc reszte zycia , bo c**j mam  challenger w lolu , szpan na miescie byl ale tak naprawde to wiekszosci to poprostu zwisa co ty masz.

Opublikowano

Aha.

1. Nie mam siostry.

2. Slysze jakies echo z golda.

3. Ciekawe czy gdybym Cie oneshotowal cala gre to tez bys tak plakal.

4. Bol dupy, ze jak ktos chce dowiedziec sie czegos na temat rengara to sprawdzaja prajda albo mnie?(bo w sumie w polsce nie ma zadnych rengarow oprocz nas co byli u jakis youtuberow itp. dlatego nas znaja)

5. Btw. Dekar bogiem rengara

//

Btw. zapomnialem, ze w internecie wiek ma znaczenie

65455469279055879089.jpg

Opublikowano

Marna podroba?

Jestem tym ktory byl uczony przez Pridestalkera, jestem tym ktory w bronzowych myslach zabijal Vayne na samo Q, jestem tym ktory trzyma sie w topce, jestem tym do ktorego wszyscy spamia na fb i w grze jak grac rengarem. (kappa xD)

Wiem o kitelku za wiele.

A no i szanuje.

PS. Znasz lepszego rengara ode mnie? Bo ja tak, Prajda w sumie wszystkie inne rengary sa slabe, zagranicznych jest pare dobrych kotow lecz w polsce slabo.

Ta, też znam ten spam po każdej gierce z prosbami o nauke gry Rengo, no i jeśli Ci chodzi o EUN pride to on ssie lolol, też jestem top rengar, czy znam lepszego rengara od Ciebie? Tak, mnie.

Albicoolvod->Katatuki

Opublikowano

I tu własnie widać ze uja z was a nie najlepsi gracze na kotku. Prawdziwy dobry gracz nie powie, że wie już tak wiele a, że jeszcze wiele musi się nauczyć. Po waszym przechwalaniu kto jest lepszy od razu widać, że pi**y z was nie skoczki. bez poważania.

Opublikowano

I tu własnie widać ze uja z was a nie najlepsi gracze na kotku. Prawdziwy dobry gracz nie powie, że wie już tak wiele a, że jeszcze wiele musi się nauczyć. Po waszym przechwalaniu kto jest lepszy od razu widać, że pi**y z was nie skoczki. bez poważania.

Nie da się już wiele, przy posiadaniu takiej wiedzy na temat kotka. Gdybyś był na takim poziomie, to byś wiedział, że jednak niewiele możesz jeszcze się polepszyć. Naoglądałeś się jakichś poradników i teraz plujesz na tych wyżej, bez obrazy. Jedyne co mi zostało, to opanować championy którymi nie gram, a znając wystarczająco mechaniki gry i tak potrafi się grać wszystkim wystarczająco.

///

Mechanixy gry nie są nieskończone, taka prawda, gdyby były, to nigdy bym nie powiedział, że jestem wystarczająco dobry.

Albicoolvod->Katatuki

Opublikowano

A czego mam sie nauczyc w grze rengarem skoro mam opanowana w pelni jego mechanike, wiem gdzie na mapie moge lapac free kille, wiem kiedy roamowac, wiem jak grac na kazda postac itp.? xdddd

// onetrickpony dana postacia to cos wiecej niz gra, masz pareset gier ta postacia

Wgl.

Czyzby diax latwiejszy od normali? :vxD

64907359402446115195.jpg

65455469279055879089.jpg

Opublikowano

A czego mam sie nauczyc w grze rengarem skoro mam opanowana w pelni jego mechanike, wiem gdzie na mapie moge lapac free kille, wiem kiedy roamowac, wiem jak grac na kazda postac itp.? xdddd

// onetrickpony dana postacia to cos wiecej niz gra, masz pareset gier ta postacia

Wgl.

Czyzby diax latwiejszy od normali? :vxD

no k***a nie masz w pelni opanowanej mechaniki bo jakbys mial w pelni opanowanego rengara to bys k***a byl w challengerze i gral jak Ryan Choi wiec wez nie pierdol glupot 

@topic rengar toczy walke z khazixem

jebać psy

Opublikowano

Nie rozumiesz tego co sie pisze, typowy pies. Merda ogonem a nawet nie wie dlaczego.

Mechanike postaci moze opanowac kazdy. A przewidywanie ruchow przeciwnika, oraz szybki czas reakcji itp. to co innego co czyni Ryan'a mocnym graczem.

Nie myl pojec, zacznij myslec to moze przestaniesz merdac ogonem i wyjdziesz z budy.

65455469279055879089.jpg

Opublikowano

Marna podroba?

Wiem o kitelku za wiele.

A no i szanuje.

High d1 w sezonie 3 i 4 wbite rengarem, a ty czym możesz się pochwalić? :)

no k***a nie masz w pelni opanowanej mechaniki bo jakbys mial w pelni opanowanego rengara to bys k***a byl w challengerze i gral jak Ryan Choi wiec wez nie pierdol glupot 

@topic rengar toczy walke z khazixem

duu34z.jpg

Można zrobić coś takiego i nie wygrać gierki ;) Wszystko zależy od szczęścia twojego, umiejętności i nastroju twojej drużyny, tak jak przeciwnej.

//

Typa @hi am Stalkér pierwszy raz widzę i już swoją postawą sprawia, że nie da się go szanować. No cóż, są ludzie i podludzie.\

///

Jak taki super pro gracz jesteś to zapraszam na custom, z racji tego, że jesteś one trick pony zagram inną postacią - np. nidalee. Jestem pewien, że nie dasz rady ;)

Opublikowano

Pierwszy raz o mnie slyszysz bedac main rengar? To widze jaki internetowy jestes.

D1? Aktualnie widze, ze masz d3 slabo cos, ja tylko czekam na koniec sezonu az przestana banowac rengara i wbijam mastera, next sezon chall a potem przenosze sie na westa bo nie bede marnowac czasu na nordyckie zwierzeta,

65455469279055879089.jpg

Opublikowano

Zrobilem Ci jedna wczoraj. Sorry ale szkoda mi czasu na rozmowe z osoba ktora uwaza sie za ubermenschen. Smiesza mnie takie osoby ktore mysla ze sa zajebisci i super fajni i nikt im nie dorowna bo przekroczyli stopien doskonalosci juz. Slabe to sa twoje przechwalanki Co ty bedziesz mial i jechanie po innych. Bardziej tez szanuje ludzi za to Kim sa i co robia niz co posiadaja. Nie znam Cie ale obserwujac to co piszesz wydaje mi sie ze jestes zwyklym narcyzem , lubiacym sie przechwalac i pokazanie jaki ty jestes z*******y . A z takimi bogami trudno sie komunikuje na codzien. W porownaniu do Ciebie mam rodzine na utrzymaniu i 2 letnia corke ktorej chce przekazac wiecej niz tylko umiejetnosci z gry komputerowej. Zycze ci jak najlepiej , nawet wystepuj w turniejach, w tv i graj jak zawodowiec. Ale pracuj tez nad charakterem bo ludzi odpychaja ciagle przechwalki i gadanie o sobie tylko. Aha slawni youtuberzy to w wiekszosci pozerzy ,robia cudakow przed kamerami a po jej wylaczniu sa zupelnie innymi osobami. Na tym bym sie nie wzorowal. Bo szczegolnie w internecie zbudowanie swojego wizerunku nie jest trudna sprawa ogolnie. Nawet jak ktos sie dowie prawdy o takiej osobie to i tak wiekszosc pojdzie za tlumem zazwyczaj i nikomu nie bedzie chcialo sie tego sprawdzac. Ja osobiscie cenie sobie prywatnosc , ale sa ludzie ktorzy lubia byc "gwiazdami" . To juz jak ci odpowiada.

Opublikowano

Michał aka stalker. Elo ziomek. Ten który strolluje gierke jak zbanujesz mu rengara ale za to gdy rengo jest wolny "cierujesz gierke" dosłownie, bez ściemy. Dobry pick talona, zeda, kayle jungle fs as no i fizza ap w jungli xDD. Ogólnie polecam doświadczony gracz, nie żaden pozer ani podrabaniec. Btw kolega wyżej 2x Wildhetero or homo nie pamiętam nie chce mi się zaglądać na stronę 1. Dobry bulid polecam kappa xD. Ogólnie gra rengarem jest łatwa mało co skomplikowana, trudniej gra się na linii niż w jungli. Bardzo dobra postac potrafiąca oneshotować. Na 6 lvl można strzelić na easy duble jak się chce na bocie. Pozdrawiam.

Opublikowano

Pierwszy raz o mnie slyszysz bedac main rengar? To widze jaki internetowy jestes.

D1? Aktualnie widze, ze masz d3 slabo cos, ja tylko czekam na koniec sezonu az przestana banowac rengara i wbijam mastera, next sezon chall a potem przenosze sie na westa bo nie bede marnowac czasu na nordyckie zwierzeta,

Widzę, że nasz mistrz gry nie potrafi nawet normali wyciągnąć grając rengarem przeciwko silverkom. Brawo ;) http://eune.op.gg/summoner/userName=Stalk%C3%A9r

Pewnie bany na 2tyg cię lubią, co? :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...