Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukiwany sponsor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, witam.

Poszukuję sponsora na mój projekt serwera "bardzo mocno" oldschool. 

Posiadam gotowe pliki w ok. 99,9 % (jedyne co zostało do zrobienia to usunięcie LvL obok nicku oraz odpowiednie dopasowanie % expa).

No to teraz trochę o samych plikach serwerowych:

- Maksymalny LvL: 100

- System ulepszania: po 1 setcie biżuterii i zbroi oraz 2 sety broni. 

*Zbroje to Hwangi, natomiast bronie to między innymi Śmiercionośne Ostrze, czy Miecz Syriusza i tym podobne, natomiast biżuteria to stary jak metin set smoka (set który był kiedyś używany praktycznie na każdym prywatnym serwerze) 

- Serwer śmiga na Game 34k 

- Pliki nie posiadają żadnych nowych map, a ostatnią mapą jest Atlantyda V1 

- Został zmieniony resp Bossów i Metinów na wielu mapach (Dolina, Loch V2, Ognista Ziemia, Góra Sohan, Atlantyda)

- Drop został dokładnie napisany i był on wielokrotnie sprawdzany 

- Na serwerze znajduję się kilka ciekawych questów (biolog, polowania, fabuła, zagadka, kamienie metin), są one dość łatwe do wykonania

- Serwer posiada małą ilość bugów (beta i tak będzie konieczna w celu sprawdzenia wszystkiego w 100 %)

- Jedyne ulepszacze to perły, małże oraz kawałki kamieni

- Serwer został dopracowany w wielu szczegółach

- Jedyny Dungeon to Wieża Demonów.

- Brak kostiumów oraz petów

- Lekko zabezpieczony klient (trzeba pokombinować, żeby pocheatować)

- Instalator klienta serwera

Serwer wygląda jakby zatrzymał się w czasie na 5 lat. Nie na nim żadnych ciekawych dodatków jakie są teraz masowo instalowane na innych serwerach, jest to po prostu czysty Metin2, taki jakim kiedyś był. 

Jeżeli macie jakieś pytania to chętnie na nie odpowiem ;p.

Dobra teraz trochę o mnie. Tworzeniem serwerów Metin2 zajmuję się już dość długo (od ok. 2011 r.), miałem też kilka dłuższych przerw.

Najgorętszy okres w zakresie prowadzenia i tworzenia projektów Metin2 przypada na lata 2012/2013, właśnie wtedy miałem kilka serwerów dedykowanych, które niestety upadły z powodu braku zabezpieczeń.

Znam się na wielu rzeczach mogę spokojnie napisać panel w pythonie czy quest, znam się także na edycji klienta oraz plików serwerowych, lecz niestety nie potrafię dobrze zabezpieczać serwera to jeden minus.

Na koniec dodam, że jestem osobą pracowitą i odpowiedzialną, która zawsze przykłada dużą wagę do tego co robi, a jeżeli coś robi to porządnie.

-----------------------

Wracając do serwera.

Nie posiadam Team'u, wszystko robiłem sam. Chętnie przyjmę kogoś, do pomocy, jak np. człowieka od zabezpieczeń, czy kilku GM do sprawowania opieki nad serwerem (ew.mogę też przyjąć ludzi, których podrzuci sponsor).

Jak ma wyglądać współpraca? :

Moje wymagania:

- rzecz jasna wymagam dobrej zabezpieczonej maszyny

- dobrej zabezpieczonej strony serwera wraz z hostingiem

- człowieka, który dobrze zabezpieczy serwer

- dobrego kontaktu

- odpowiedzialności, uczciwości oraz rzetelności 

Co oferuję:

- praktycznie gotowe pliki serwerowe (99,9 %)

- przyjemność z prowadzenia projektu, jakiego dawno nie było 

- dobry kontakt

- zaangażowanie

- przyjemność pracy ze mną

- uczciwość, rzetelność oraz pracowitość

Kontakt:

*Pw na forum (najlepiej i najszybciej)

*GG: 24288552 (nie mam aplikacji - kontakt wolniejszy)

W razie jakichkolwiek pytań proszę śmiało pisać.

Pozdrawiam.

@@Edit:

- dodałem odp. % expa (został dokładnie sprawdzony)

- poprawiłem trochę drop i ceny w sklepach

- poprawiłem tereny gildyjne i alchemię 

Opublikowano

Nie uważasz, że taki serwer nie będzie cieszył się sporą ilością graczy? Jak dla mnie era oldschooli dawno minęła.. Było takich sporo.. Czym twój by się wyróżniał?

Opublikowano

@ZoneWar.pl, mógłby się cieszyć popularnością czemu nie, gra na serwerze tego typu daje dużo przyjemności, przynajmniej w moim mniemaniu.

Warto czasami pograć na projekcie pozwalającym zobaczyć jak to kiedy się grało, bądź przypomnieć sobie o tym.

Opublikowano

@ZoneWar.pl, mógłby się cieszyć popularnością czemu nie, gra na serwerze tego typu daje dużo przyjemności, przynajmniej w moim mniemaniu.

Warto czasami pograć na projekcie pozwalającym zobaczyć jak to kiedy się grało, bądź przypomnieć sobie o tym.

Jednak, że teraz około 70% graczy metina to pewnie tak zwane "gimbazjum". Takowa grupa osób (jak dla mnie) patrzy tylko i wyłącznie na nowości... Pograło by max 200 osób.. A co będzie po miesiącu? Sam bym jednak zagrał na takim serwerze.

Opublikowano

Powiem Ci, że sam chętnie bym zagrał ;p. Ale masz w 100 % rację wiele ludzi patrzy teraz na nowości, które często nie mają racji bytu (po tych nowościach w odpowiedni sposób oceniają serwer).

Opublikowano

@up, dzięki, lecz aby była możliwość gry najpierw musi znaleźć się sponsor. Na razie mam jedną propozycję, ale jestem otwarty na pozostałe.

Opublikowano

@up, dzięki, lecz aby była możliwość gry najpierw musi znaleźć się sponsor. Na razie mam jedną propozycję, ale jestem otwarty na pozostałe.

Spróbuj u niego: 17731786

Jest to Rafał, bardzo dobry sponsor, sponsoruje gotowe serwery i być może mógłby Cię zasponsorowac bardzo dobry jest z nim kontakt ;)

Opublikowano

Jeśli sponsor to tylko ktoś kto wykłada hajs na reklamę.

Tego o kretovskim powiedzieć nie można, bo nie zawsze da.

Hool / True

Opublikowano

piszcie że szukacie kogoś kto opłaci serwer bo jak słysze w stylu
"poszukiwany sponsor" to sie zawsze zastanawiam czy ktoś serwer robi [stawia na dłużej]czy poprostu dupy daje[serwer pada po tym jak adm wyjdzie na +]

jl2xm7.jpg

Opublikowano

@up, a co jest złego w napisaniu, iż poszukuję osoby, która za sponsoruje serwer wraz z innymi potrzebnymi rzeczami.

@ Postaram się do niedzieli włączyć VPS, na którym kandydaci na sponsora będą mogli sprawdzić serwer.

Opublikowano

@C3PL3MUN zdaję sobie z tego sprawę ;p.

Chciałbym, by było ich jak najwięcej to możliwe, do czego dołożyłbym wszelkich starań.

@Tp, jutro postaram się napisać do wszystkich osób, przepraszam za opóźnienia, ale niestety w tym tygodniu stałem kiepsko z czasem.

Opublikowano

@REF. 

Jutro w godz. wieczornych, bądź w pon. w godz. popołudniowych zostanie udostępniony serwer dla kandydatów na sponsora.

Opublikowano

A masz fixa na kickhacka :D?

Metin2List.pl ~> Polecam, pierwszy polski spis prywatnych serwerów Metni2 (jest też kilka zagranicznych). Lista się sama aktualizuje, sprawdza statusy serwerów itp!

Jeśli masz swój prywatny serwer Metin2 i chcesz go za darmo rozreklamować zapraszam na Metin2List.pl, dodanie serwera jest DARMOWE!!

Jeśli jesteś graczem prywatnych serwerów Metin2 i szukasz serwera dla siebie zajrzyj na Metin2List.pl i znajdź go!!

Opublikowano

Tego najmłodszego :) "by francoiz"

Metin2List.pl ~> Polecam, pierwszy polski spis prywatnych serwerów Metni2 (jest też kilka zagranicznych). Lista się sama aktualizuje, sprawdza statusy serwerów itp!

Jeśli masz swój prywatny serwer Metin2 i chcesz go za darmo rozreklamować zapraszam na Metin2List.pl, dodanie serwera jest DARMOWE!!

Jeśli jesteś graczem prywatnych serwerów Metin2 i szukasz serwera dla siebie zajrzyj na Metin2List.pl i znajdź go!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...