Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prowadzenie strony na FB

jimmyblack

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Chciałbym założyć stronę na FB dla swojego bloga. Jak się do tego zabrać? Co tam wrzucać? Jak dotrzeć do ludzi? Czy faktycznie jest w tym sens? Ma ktoś z was jakieś doświadczenie w tych sprawach? Jak ta praca przełożyła się na odwiedziny waszego bloga? Może ktoś z was chciałby mi pomóc w tym temacie? :)

Odwiedź mój profil aby zobaczyć adres mojego bloga o projektowaniu gier!

Opublikowano

­Dobrze byłoby umieszczać tam coś często. Np. wpisy z bloga, jakieś zdjęcie (np. swoje czy coś, w zależności od tematyki bloga). Generalnie podpatrz sobie na facebooku strony innych z tej tematyki, co oni robią, etc.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Powiedz mi pierw jak wyszukać takie inne strony. Ostatnio musiałem pytać żony jak na FB wysłać do kogoś wiadomość... jestem całkowicie zielony w tej kwestii.

Odwiedź mój profil aby zobaczyć adres mojego bloga o projektowaniu gier!

Opublikowano

mam fanpage 25k like

bez sensu będzie wrzucanie treści z bloga na fanpage

na fanpage możesz wrzucać jakieś cytaty, ciekawostki itd.. w zależności od tematyki bloga

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Warto pamiętać o opcji planowania postów. Siadasz sobie na godzinkę i planujesz na parę tygodni w przód. Możesz potem wchodzić i oglądać aktywność Twoich fanów, posty same będą się dodawać. 

Warto korzystać z pomocy innych "Udostępnienie za udostępnienie" "Share za share" przybywa Ci wtedy dużo fanów.

gnYrBkB.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...