Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Obniżenie pingu

Ry23232323

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Otóż macie jakieś sposoby na zmniejszenie pingu w cs. Bo nie wiem czemu ping mam duży tylko w cs go. W cs 1.6 normalny samp też normalny. Proszę o pomoc. I jakieś poradniki :)

Opublikowano

Może dołączasz na serwery znajdujące się daleko od ciebie? Zmniejsz maksymalny dozwolony ping z 150 na np. 70.

Opublikowano

Jak by to powiedzieć ping mi skacze od 120 zwysz

Super wysoki nie jest, ale utrudnia grę - to fakt. Kombinowałeś coś ze swoim IP? Kolega łączył się z pomocą Cyber Ghost i miał stały ping 223, zaś po rozłączeniu około 100. (Normalnie jego ping wynosi 30-20.)­

Opublikowano

Ale to nie tak bo miałem normalny ping tydzień temu a teraz nagle o tak. A dzwonienie do operatora coś da?

No wróżkami nie jesteśmy, więc nie wiemy.­

Opublikowano

Ale to nie tak bo miałem normalny ping tydzień temu a teraz nagle o tak. A dzwonienie do operatora coś da?

Czy ja wiem, moja kula przyszłości nie działa dzisiaj.

Masz internet mobilny czy od kablówki?

Opublikowano

Internet mobilny. A powiedzcie jak to,jest z internetem kablowym od telewizji vectra

Internet mobilny i wszystko jasne. Zgaduję, że on jest problemem. - Jeżeli chodzi o internet kablowy z Vectry to nie mam pojęcia jak sytuacja się przedstawia.­

Opublikowano

Internet mobilny nie jest przeznaczony do grania w gry. Jest on przeznaczony do oglądania filmów, oglądania stron internetowych itp.

Pozostaje Ci zmiana internetu na kablowy. On się nadaje do grania jak i pobierania. Jest on bez limitu.

Internet mobilny. A powiedzcie jak to,jest z internetem kablowym od telewizji vectra

Zależy czy kabel jest na twoim osiedlu no i jaki kabel jest zainstalowany. U mnie jest max 70 mb/s które posiadam od multimedipolska. Działa świetnie, awaria raz na rok która trwa max 48h

Opublikowano

Internet mobilny nie jest przeznaczony do grania w gry. Jest on przeznaczony do oglądania filmów, oglądania stron internetowych itp.

Pozostaje Ci zmiana internetu na kablowy. On się nadaje do grania jak i pobierania. Jest on bez limitu.

Kto mówi że mobilny net nie nadaje się do gier? Mam w domu modem LTE podwieszany na nitce do sufitu, połączony 3 metrowym kablem USB i jest wystawiany za okno (trzecia opcja otwierania - klamka do góry i uchylenie). Mam wtedy do 70mbps download, w grze zależy od serwera 40 do 70ms pingu i brak lagow. Mam 17 GB miesięcznie i mi to bez problemu starcza na cs, oglądanie filmów, pobieranie czegoś(nawet jak się skończy to jest (5mbps)

Opublikowano

Kto mówi że mobilny net nie nadaje się do gier? Mam w domu modem LTE podwieszany na nitce do sufitu, połączony 3 metrowym kablem USB i jest wystawiany za okno (trzecia opcja otwierania - klamka do góry i uchylenie). Mam wtedy do 70mbps download, w grze zależy od serwera 40 do 70ms pingu i brak lagow. Mam 17 GB miesięcznie i mi to bez problemu starcza na cs, oglądanie filmów, pobieranie czegoś(nawet jak się skończy to jest (5mbps)

Tak czy siak się nie nadaje. Nie jest polecany do gier.
Opublikowano

A tu problem bo mieszkam na wsi. I niewiem jaki tu internet może działać . Neostrada odpada bo nie mam kabla tp

Jakaś radiówka może?­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...