Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dowod na to ze potrafie zrobic ace

PolishDesigner

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

haha jakbym widział jakieś silvery xD

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

O mój boże, niczym jakieś silwery xD Sam mam kałacha, ale tego to ja jeszcze nie spotkałem na goldach :D

graphic.png

Opublikowano

Czekaj.. To są GOLD'y? Czy my ciągle mówimy tu o CS'ie czy jest to jakaś nowa gra?

WP panowie RIP [*] mmy.

Haha, kiedyś na goldach obmyślało się taktyki, strzelało w miejscu, na mikro byli dojrzali, normalni gracze xDDD

I to już chyba nie jest CS. Teraz to jest coś w stylu Call of Duty: Silvers Offensive.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Chłopie oni nie grali nawet jak unrankedy więc ace był najłatwiejszą rzeczą jaką można w tym meczu zrobić ;_;

Opublikowano

Haha, kiedyś na goldach obmyślało się taktyki, strzelało w miejscu, na mikro byli dojrzali, normalni gracze xDDD

I to już chyba nie jest CS. Teraz to jest coś w stylu Call of Duty: Silvers Offensive.

Teraz w goldach nikt micro nie uzywa p90 bron taka jak m4 nie jest uzywana awp tak samo jedynie jakies auto lamy xDD graja deagle na 1 rundzie :D ale uj za rok dwa bedziesz czekal na mma 2godziny :D.

Nie wiem zrobileś jakiegos ace na goldy 4 czy co ? zamiast rashować to b to sobie stali i wychodzili po kolei super ace jeszcze ten smok xDD.Nie ma to jak sie chwalic jakims ujowym ejsem  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:

b53c9b011d5d0.jpg

Opublikowano

2kałachy. Jak rushowali to mnie nie obchodzi. Zjebali flasha nie moja wina. Ty pewnie bys 4 strzaly zmissowal

shmup_nasty_jarvan_grab_thumb.jpg

Jeśli pomogłem daj LIKE

Opublikowano

a myślałem, że ja słabo gram...

Ciekawe kiedy zrobiles ace, skoro u mnie nie maja mikrofonu na randomach, kucaja i z tymi autonoobami lub p90 biegaja bo z ak nie trafia ciebie 

76561198230710648.png

Opublikowano

Ciekawe kiedy zrobiles ace, skoro u mnie nie maja mikrofonu na randomach, kucaja i z tymi autonoobami lub p90 biegaja bo z ak nie trafia ciebie 

o boże, popatrz sie jak ty grasz xD

graphic.png

silver 1 > gold 4, porażka, jak ja wbilem te range

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...