Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Xenomap automat do robienia skryptow

Krayter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Ostatnio wpadlem na trop strony gdzie tworzy sie skrypty do xenobota. Aczkolwiek strona chyba nie dziala do konca bo mam caly czas problem z zalogowaniem czy byc moze zarejestrowaniem. Jezeli ma ktos sprawne konto ktorym moglby sie podzielic to byloby milo a i pare skryptow moglbym moze skombinowac.

Strona o ktorej mowie to xenomap.net

Chyba ze znacie inna strona lub program czy tez funkcjonalnosc xenobota gdzie moglbym latwo robic skrypty

Opublikowano

Witam!

Ostatnio wpadlem na trop strony gdzie tworzy sie skrypty do xenobota. Aczkolwiek strona chyba nie dziala do konca bo mam caly czas problem z zalogowaniem czy byc moze zarejestrowaniem. Jezeli ma ktos sprawne konto ktorym moglby sie podzielic to byloby milo a i pare skryptow moglbym moze skombinowac.

Strona o ktorej mowie to xenomap.net

Chyba ze znacie inna strona lub program czy tez funkcjonalnosc xenobota gdzie moglbym latwo robic skrypty

Ja mógłbym wrzucić swój wpt maker, taki jak xenomap.net, opierający się o api googlemaps.

Hugo _/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...