Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

kupiłem w grze tf2 przedmiot "Przepustka do kampanii siły charakteru" czyli "The gun mettle update" za 5,29 euro i se aktywowałem i teraz mam misje i za zrobione misje moge kontrakt zrobić

i pierwszą misje zrobiłem lecz drugiej misji nie czaje troche, wiem tyle że trzeba zrobić pewnie tą misje na serwerach value oraz na mapie snowplow

a tu prosze ss:

bm1r88.jpg

2xnlas.jpg

xe2sdf.jpg

sq1xge.jpg

Opublikowano

Pierwsze: Zdobądź punkt (kontolny) na mapie Snowplow (dodana w End of the line update) 

Drugie :  obroń cel/punkt na mapie snowplow 

Trzecie : Wygraj na mapie snowplow 

Jak zdobędziesz 100PK to otrzymasz skina :v

Opublikowano

Tylko jest taki problem że to musi być chyba na serwerach value (przycisk z trybem wieloosobowym) , a ja nie wiem jak tą mape znaleźć.

Opublikowano

Tylko jest taki problem że to musi być chyba na serwerach value (przycisk z trybem wieloosobowym) , a ja nie wiem jak tą mape znaleźć.

Myślę, że trzeba to zrobić tak: klikasz przycisk, by wybrać tryb, bierzesz na gun mettle i jest przycisk dołącz i wyświetl serwery (czy jakoś tak). Kliknij w ten drugi przycisk i będziesz widzał serwery z różnymi mapami, także z twoją.

­

Opublikowano

Tryb wieloosobowy/gun mettle/wyświetl serwery (i szukaj serwera z mapą Snowplow)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...