Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Błąd z odpaleniem clienta

BialyOrzel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pobrałem sb clienta metin2.pl chce odpalać ładuje sie te zabezpieczenie a tu włączy sie client niebieski ekran i komp od nowa się ładuje WTF? można wiedzieć o co chodzi ?

Dodam ze na pl'u ostatni raz grałem z 2/3 lata temu tak więc nie mam pojęcia o co chodzi

Opublikowano

Pobrałem sobie moda bo z początku myslałem że może chodzi o binke lecz był ten sam problem a okazało się że wina jest antywirusa Avast

''Bo wyłączenie Avasta nie wystarczy. Jego proces jest cały czas aktywny w tle, pomimo że niczego nie skanuje. Samo to, że Avast działa sobie w tle przeszkadza GameGuardowi. Trzeba go całkowicie odinstalować.''

Info  UP  jak by ktoś miał problem w przyszłości.

Temat do zamknięcia :)

Rekrut
Opublikowano

Pobrałem sobie moda bo z początku myslałem że może chodzi o binke lecz był ten sam problem a okazało się że wina jest antywirusa Avast

''Bo wyłączenie Avasta nie wystarczy. Jego proces jest cały czas aktywny w tle, pomimo że niczego nie skanuje. Samo to, że Avast działa sobie w tle przeszkadza GameGuardowi. Trzeba go całkowicie odinstalować.''

Działa <3 Dziękuję!!!!

Opublikowano

Następnym razem użyj opcjii Edytuj. :)

image.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...