Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Komputer wolniej chodzi, problemy z przeglądarką, liczne reklamy, adw cleaner nie pomaga.

Fajny2812

Pytanie

Opublikowano

Witam,

Otóż ostatnio mam sporo problemów z przeglądarką, a mianowicie; Mam sporo reklam pomimo posiadania adblocka, użycia adw cleanera, cc cleanera. Coś mi się spieprzyło z mpc forum, ss:

bdlvmt.jpg

Nie mam pojęcia o co chodzi, zazwyczaj adw cleaner pomagał, a teraz nic + te "czarne" mpc.

Nie graj by wygrać...

Graj by stać się lepszym .

11 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przeinstalowanie nic nie pomogło, dodanie profilu usunęło reklamki, ale mpc dalej czarne :v

Nie graj by wygrać...

Graj by stać się lepszym .

Opublikowano

Witam,

Otóż ostatnio mam sporo problemów z przeglądarką, a mianowicie; Mam sporo reklam pomimo posiadania adblocka, użycia adw cleanera, cc cleanera. Coś mi się spieprzyło z mpc forum, ss:

bdlvmt.jpg

Nie mam pojęcia o co chodzi, zazwyczaj adw cleaner pomagał, a teraz nic + te "czarne" mpc.

Wykonaj format, nie instaluj żadnych gówien, a jeśli już, to odznaczaj cleanery i takie tam gówna przyśpieszające ( " " ) komputer.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...