Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hearthbuddy, gdzie najlepiej używać bota?

VereX.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jestem nowy w hearthstonie ale chyba bardziej sie oplaca na rankedach bo za zwykle nic nie ma procz pd bohatera :D a ja na jakiejs gowno talii ktora nie wiem wgle skad i jak robilem po prostu bralem co popadnie mam 16 range xD

ps. wie ktos jak stworzyc jakas legende z pylu? bo nigdzie ich tam nie widze w deckach a chce mechmaga zrobic angielskich nazw nie ogarniam to ma ktos cos moze ?xD

ban na statusy since 09.2015 :(

Opublikowano

jestem nowy w hearthstonie ale chyba bardziej sie oplaca na rankedach bo za zwykle nic nie ma procz pd bohatera :D a ja na jakiejs gowno talii ktora nie wiem wgle skad i jak robilem po prostu bralem co popadnie mam 16 range xD

ps. wie ktos jak stworzyc jakas legende z pylu? bo nigdzie ich tam nie widze w deckach a chce mechmaga zrobic angielskich nazw nie ogarniam to ma ktos cos moze ? xD

Zwykle daja po partii to samo co rankedy...

Pytam sie gdzie więksi debile grają...

I nie chce się pnąć z rangą tylko utrzymywać na 20.

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

Zwykle daja po partii to samo co rankedy...

Pytam sie gdzie więksi debile grają...

I nie chce się pnąć z rangą tylko utrzymywać na 20.

Na pojedynkach chyba trochę więcej debili, zawsze to ktoś gra sobie nową talią lub zrobił sobie taką dla beki i wszystko przegrywa. Od +17 nie spotka się już zbytnio ludzi, którzy grają podstawowymi deckami (chyba, że ostanie dni sezonu).

Ja polecam bocić na zwykłych pojedynkach.

giphy.gif

Opublikowano

Na pojedynkach chyba trochę więcej debili, zawsze to ktoś gra sobie nową talią lub zrobił sobie taką dla beki i wszystko przegrywa. Od +17 nie spotka się już zbytnio ludzi, którzy grają podstawowymi deckami (chyba, że ostanie dni sezonu).

Ja polecam bocić na zwykłych pojedynkach.

no 40-50% to trochę mało, ale dobra.

TuByłaSygnatura.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...