Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dość tania karta graficzna do bf3-4 i innych

Nekk21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam procesor E8400- 3ghz

Chcę kupić kartę graficzną w miare tanią max 300zł, może być używana ale to nie ważne.

Chodzi mi o ogólne podanie kart które się nadają.

Chcę grać w BF3 i może też w BF4 bez ścinek, najlepiej jak by chodziło na średnich w 40fps.

Zastanawiałem się nad GTX 560, ale ta karta jest lepsza od mojego procesora i będzie przez niego spowalniana.

Aktualnie mam GT 220 i gram w BFBC2 w 30-40fps, a jak grałem w BF3 to miałem 40, ale nie dało się grać bo co 2-3 sekundy nagle spadało do 1 i z powrotem do 40, przeskakiwało to cały czas. Nie mam pojęcia jakim cudem miałem te 40fps :D

Zastanawiam się nad GTX 260 ale nwm jak będzie to działać na BF4 i w ilu fps'ach.

A więc podajcie przykłady jakieś fajne karty, tanie, które uciągną BF3 i 4 w minimum 40fps najlepiej na średnich, no i żeby procesor ich nie spowalniał, albo chociaż żeby spowalniał, ale minimalnie. Od razu mówię że nie chcę shitreonów tylko Nvidie.

Opublikowano

GTX 260 nie kupuj! Stara grzałka,  w tej cenie masz gtx 460, twój proc do bf 3 to jeszcze jako tako bedzie, jednak bf4 to juz będzie go katować

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Procesor nie podkręcam bo z moim szczęściem spaliłem już 2 procki i 1 płyte główną przy podkręcaniu.

Zasilacz 350W Fortron.

Opublikowano

GTX460, mniej prądożerna i obsługa DX11. Pamiętaj, że twój procesor będzie się dławił przy BF4.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Pare miesięcy temu kupiłem tego procka, a mój budżet nie jest duży i w ogóle nie wzrasta więc nie ma mowy o zmienianiu czegoś co zbierałem rok na coś co bym musiał zbierać 2lata + jeszcze zmienić socket czyli płyte, a płyta to kolejny rok może dwa...

Opublikowano

Pare miesięcy temu kupiłem tego procka, a mój budżet nie jest duży i w ogóle nie wzrasta więc nie ma mowy o zmienianiu czegoś co zbierałem rok na coś co bym musiał zbierać 2lata + jeszcze zmienić socket czyli płyte, a płyta to kolejny rok może dwa...

Serio zbierałeś rok 40zł?! Bez wymiany na tego quda nie ma mowy o komfortowej grze w bf 4, zreszta sam zobaczysz.

Opublikowano

40? Gdzie kupisz działającego, w pełni sprawnego E8400 3Ghz za 40zł? Wydałem 150+ przesyłka czyli razem 180zł. A jeśli chodzi o BF4 to go nawet nie mam, a BF3 mi styknie.

Opublikowano

40? Gdzie kupisz działającego, w pełni sprawnego E8400 3Ghz za 40zł? Wydałem 150+ przesyłka czyli razem 180zł. A jeśli chodzi o BF4 to go nawet nie mam, a BF3 mi styknie.

Temat do bf3-4 i innych....  poza tym też 180zł rok? najs

Opublikowano

allegro/ebay

@topic hd 6970/50 

Maksymalnie 5 linii w sygnie.

Opublikowano

Mistrzu interesów, za 150zł z wliczoną wysyłką kupiłem i3 2100 BOX, a dostałem 2 oferty Phenomów 955BE i 945 za nieco większą kwotę. Dałeś się nabić i tyle w temacie.

Tu nawet OC procesora nie pomoże, jeśli masz zamiar grać w BF'a, minimum, jak ktoś wyżej wspomniał quad.

416231423689480320491.png

• 5 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...