Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PayPal.

FraderPaeker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Dzisiaj o drugiej w nocy doładowałem sobie błyskawicznie przez bank ING konto PayPal i pisało że może być opóźnienie wpłaty pieniędzy na konto paypal. Do teraz nie przyszły, a w historii mojego banku pisze że przelew poszedł. Kiedy mogą przyjść moje pięniądze na paypala? Ktoś miał kiedyś taki przypadek?

Opublikowano

Jak zaksięgują wpłatę to będzie. 

No tak ale kurna ile to może trwać tym bardziej jak już u mnie na koncie pisze ze transakcja kasy zakonczona i jeszcze blyskawiczny sposob wplaty..

Opublikowano

Na obu kontach muszą być te same dane. Inaczej zwrócą ci pięniądze w ciagu tygodnia.

....... Doładowywałem już nieraz mam ustawione dobre dane...... Nie wierzę niekiedy w ludzi

Opublikowano

Przelew błyskawiczny czasami nie chce działać w weekendy, od pn do pt zawsze działa ;) 

Sam tak miałem nie raz :P dostaniesz pewnie poniedziałek koło 9

1378331621-U719057.png

Opublikowano

Zależy z jakiego banku, ja z iPKO ( PKO BP ) doładowuje w sobotę, niedziele, w nocy, w dzień - 5 minut i mam wszystko na koncie.

WaldzioxD.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...