Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powrót na real tibie

Norder

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Opłaca się powrócić na real tibie? Wiem że jest bardzo zmieniona i jest jak ots ale może jeszcze warto. I jak coś to jaki serwer pvp? Da się wbić na retro?

Opublikowano

Jak dla mnie pacc jest trochę (bardzo) za drogi. Możesz spróbować na hexera.net. Sami Polacy, mapa rl, trochę dodatkowych questów, miast itp. i do tego free pacc.

Opublikowano

Jak dla mnie pacc jest trochę (bardzo) za drogi. Możesz spróbować na hexera.net. Sami Polacy, mapa rl, trochę dodatkowych questów, miast itp. i do tego free pacc.

Złotówka dziennie to naprawdę tak dużo? 30 zł za pacc to naprawdę mało zwłaszcza, że kiedyś kosztował 90zł~.

Dodatkowo na hexerze nie ma samych polaków, powiedziałbym nawet, że połowa to polacy, a reszta to obcokrajowcy.

Co do real - nie jest jak ots, a to, że 50lvl da radę w dzień wbić nie zmienia mechaniki gry na ots.

Real na zawsze pozostanie najlepszy - w razie czego nawet na allegro można szybko i w dobrej cenie pozbyć się konta, nie to co OTS.

8LTfBGw.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...