Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie do srednio/zaawansowanych Graczy :D

dog753c

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, Mam pytanie do srednio/zaawansowanych [Graczy] Ktorzy maja juz Doswiadczenie w tej grze :D
Mianowicie Posiadam lenova,goliatha na 2 halce i Vege na 3 :D Na koncie posiadam 11lf3,2 irysy i 5 flaxow :]
W tej chwili moja gra opiera sie na głownie boceniu ;d Wczoraj kupilem 2 irysy i Wydaje mi sie,ze to był bład ale coz...
Chcialbym zapytac w co teraz inwestowac :D w głownie lf3 czy w peta ? :D [Na Koncie nie posiadam Premium]
Latac Lenovem,Vega ? A moze golcem ? :D
dajcie znac co pozmieniac :D
O generatorach nie wspominam bo mam je za kredki :D
Chcialbym jak najszybciej dostac sie na 2 gale i wmiare sobie radzic
Jestem poczatkujacym Graczem :]
Z Gory dziekuje za POMOC :3

#Edit 1 posiadam jeszcze w miare duzo lf2 :D

Opublikowano

Tymczasowo Boce :D Poniewaz zbieram urke na to Co kupic a o porady prosze was :D
Boce na Boxach,S-BOT :D Na gollem bocie licencja sie skonczyla niestety :D
A nie ma nikt moze czegos efektywniejszego od S-Bota ? :D
Nadal prosze o porady Co do mojego tematu
dzieki ! :]

Opublikowano

Okej,To jedno z głowy :D Ale co teraz kupic ? Leciec w lf3? Bo chce jak najszybciej sobie radzic na 2 gali :D

Dodam jeszcze,ze obliczylem sobie na liczyku 2.0 Gdy wsadzil bym wszystkie laserki do dronow i do statku to bym siekal 1.9k do 2.4k srednio z laserkow latajac vega :D a moj max hit wynosil by ok 2.7k

czy jest to dostatniecznie duzy dmg zeby juz zostawac na 2 gali i tam zbierac urke ? :D

Opublikowano

ja golcem bije po ponad 3.2k bez podkrecenia mam 22lf3 :P w lf3 idz kup tak z 18-20 i oslonke bo bez oslonki to ty na 2 gali duzo nie zdzialasz
ja mam 22lf3 1 irek 7 flaxow 13 b02 i smigam dk bossy dk bossy matki to sam jade :P a i jeszce usis sie nauczyc krecic alienki bo jak dobrze bedziesz krecil to nie beda w ciebei za kazdym razem trafiac a i jeszce naucz sie w miare bugowac alienki :) czyli ze alienek nie bije wcale w ciebie

76561198125755300.png

Opublikowano

Okej dzieki,za porade czyli troche Zyebalem z tymi irkami :D no dobra teraz smigam na vege po 2.3k hitsy leca :D 11lf3 no i na noc bocik poleci tak do południa a przecena na lf3 to moze nawet na 3 lf3 mi uzbiera :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...