Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Premium I Rubinki Za Free Nowe Sposoby

warrior17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam i dziękuje za zakup mojego poradnika!!!! Pokazany jest on na gladiatus, ale działa na wszystkich grach itp.

Np. Wchodzimy na gladiatus i jak np. chcemy kupić rubiny to dajemy na rubiny i przepisujemy kilkanaście numerów zależy ile chcemy

Do tego sposobu jest potrzebna karta z HEYAH

I sposób:

Aby sposób zadziałał musimy wyjechać za granicę Polski. Metoda ta działa w następujący sposób: za granicą nie ma polskich przekaźników więc to jest dla naszą korzyść. Kiedy wysyłamy SMS?a musi on przejść przez przekaźnik operatora w danym kraju, a dopiero potem idzie do Polski, dzięki czemu zyskujemy dużo na czasie. Gdy jesteśmy za granicą to patrzymy jaki ma zasięg i jak nie jest z polski to zaczynamy wysyłać sms-y. Dopóki nam nie zablokują karty to wysyłamy sms-y a jak się to stanie to wyrzucamy kartę i zakładamy nową kartę.

II sposób:

Potrzebne jest:

Starter z Heyah

Zestaw Hi-FI

I zaczynamy działać

Głośniki od wieży, ustawiamy naprzeciw siebie w odległości ok.2-3m, ustawiamy na częstotliwości, która nie odbiera żadnych fal radiowych, regulator ustawiamy na dość wysoki poziom (głośno). Komórkę umieszczamy między dwoma głośnikami. Kiedy jesteśmy gotowi, rozpoczynamy wysyłanie SMS?ów, tyle że po każdym wysłaniu, nasłuchujemy w głośnikach, specyficznego sygnału nadejścia wiadomości, kiedy go usłyszymy, szybko wyłączamy telefon lub wyciągamy z niego baterię. Co nie pozwoli nadejść wiadomości o pobranych środkach. Później ponownie włączamy telefon i powtarzamy ten sposób dopóki się da, uważając na wiadomości z sieci.

NIE MA INNEGO SPOSOBU!!!! NAJLEPIEJ UŻYWAĆ 1 SPOSÓB ALE NIE KAŻDY MOŻE WYJECHAĆ ZA GRANICĘ.

Znalazłem to w sieci nie mojego autorstwa próbował ktoś już tego???

a0f24c10e34b0c0a.jpg
Opublikowano
Ja probowalem 1. sposob, ale nie za granica. I dzialal : )

A czy juz nie bylo takiego tematu?

Mógłbyś wytłumaczyć jak to robiłeś w kraju tzn czy tak samo że nie

A co do tematu to takiego nie wiedziałem

a0f24c10e34b0c0a.jpg
Opublikowano
Ja probowalem 1. sposob, ale nie za granica. I dzialal : )

A czy juz nie bylo takiego tematu?

On Poprostu je kupił :D

Opublikowano

@ up

Nic nie kupywalem. Zrobilem tak jak w twoim poradniku, z tym ze, ze nie bylem za granica. I wszystko elegancko dzialalo... To bylo jakies pol roku temu, takze nie wiem czy jeszcze dziala. Ale chyba nic sie nie zmienilo...

Opublikowano

ja znam inny sposob.. sciagamy cheat enigera i spisujemy kod jak mamy juz rubinki.. jak wydamy jest wlaczamy znow wpisujemy poprzedni kod i znow mamy rubinki =D ja tak zrobilem na bitefight i potem mialem najlepszy sprzet :P

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

@Mike_2006

Nie bardzo czaje o co ci chodzi, a muszę powiedzieć, że zaintrygował mnie ten sposób :) Możesz powiedzieć coś więcej na ten temat ?

Opublikowano

1. Sciagasz cheat engine 5.2

2. wchodzisz na bitefight i sie logujesz.

3. odpalasz cheat engine i w procesach wyszukujesz przegladarke z bitefight.

4. cheat engine wczytuje opcje.

5. dalej nie pamietam bo bawilem sie w to z 5 roku temu... jesli cos przypomne napisze =]

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

mike_2006 czyli na ogame.pl też by działało?? :) bo tam też przez esy i wpisujesz na stronce:) jakbys sobie przypomniał to git dla Ciebie :)

1.gif

Jest do zdobycia darmowy NX Cash

wystarczy, że zarejestrujesz się na stronce przez ten banner :)

Będziesz wypełniał dla nich questy typu:

Reklamowanie Maple, Wypełnianie ankiet, itd.

wchodźcie z podanego linku pomorzecie mi zdobyć troche NX też ;]

Opublikowano

Poczekajmy aż mike_2006 odpisze:)) jak oczywiście będzie chciał się podzielić informacjami :) byłoby super :P

1.gif

Opublikowano

ludziska przypomnialem sobie cos z robot rage i dziala ;D na glatius chyba tez bedzie dzialac ale potrzebuje konto i ptanie czy tam sie kupuje miecz itp ???

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

mike a na ogame też by działało ?? :) też tam sie kupuje tak jak na bitefighter i na gladiatus :) Jak cos moge konto udostepnic :)

1.gif

Opublikowano
mike a na ogame też by działało ?? smile.gif też tam sie kupuje tak jak na bitefighter i na gladiatus smile.gif Jak cos moge konto udostepnic smile.gif

znając te wszystkie gry to napewno by działał bo to są gry tych samych producentów

a0f24c10e34b0c0a.jpg
Opublikowano

To jak coś mogę udostępnić moje konto pod testy :P xD byłbym bardzo wdzięczny :P przydałoby sie troche antymateri :DxD:)

1.gif

Opublikowano
To jak coś mogę udostępnić moje konto pod testy tongue.gif xD byłbym bardzo wdzięczny tongue.gif przydałoby sie troche antymateri biggrin.gif xD smile.gif

Czekaj bo ja teraz dalem właśnie konto mike_2006 to zobaczymy co mu sie uda zrobić dam znać jak bede coś widział

a0f24c10e34b0c0a.jpg
Opublikowano

Oki to poczekam :) mike jak coś jak by się udało to mógłbyś mi na priva albo tutaj opisać co i jak ?? :) albo bym Ci konto dał i byś zrobiłjakby Ci się chciało :)

1.gif

Opublikowano

właśnie odpisał mike wiec ten sposób jest na kase nie na premium ale wiadomo kasa też sie przyda bardzo

P.S. yśle że mike nie bedzi mial tego za złe że pisze o tym :)

a0f24c10e34b0c0a.jpg
Opublikowano

To spytaj się go czy możesz i weś mi napisz :D moze pod surowce też pójdzie :P

1.gif

Opublikowano
To spytaj się go czy możesz i weś mi napisz biggrin.gif moze pod surowce też pójdzie tongue.gif

narazie sam nie znam tego jeszcze bo mike nadal nad tym pracuje chyba ale sie spytam mike_2006

Jak chcesz to moe Coi przesłac poradniki do ogame bo mam ich troche na kompie

a0f24c10e34b0c0a.jpg
Opublikowano

A czego się tyczą te poradniki?? jak ekonomi i tam kolejnosci budowania wydawania itp to to ja wiem :P

1.gif

Opublikowano

@ warrior nie obrazaj mnie.. jak ja robie cos dla ziomkow z mpc ktorych lubie to bez interesownie.. ;)

dzis zrobie maly poradnik jak zdobyc kase w robot rage moze komus to pomoze samemu powielic kase... oczywiscie moge sam tez sprobowac ale nie posiadam konta i nie posiadam co za tym idzie kasy... ;)

Pozdro dla warrior i Yaskus

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano
A czego się tyczą te poradniki?? jak ekonomi i tam kolejnosci budowania wydawania itp to to ja wiem

ja tam nie grałem w ogame to nie wiem za bardzo ale np:+10% surowcow,BUG FALANGA,100% zlomowania,bug na moona,jak budowac cos natychmiast,surowce,jak podwoic flote i wiele innych .Są jeszcze jakieś skrypty programy i wiele poradników .Jak chcesz to Ci to zuploaduje i dam linka daj znać :)

a0f24c10e34b0c0a.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...