Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skin kukulkan

luckyS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Jako, że wracam po dłuższej przerwie zauważyłem w menu skin do kukulkana :Void Wyrm

Moje pytanie jest takie:

W jaki sposób można go odblokować bo nie za bardzo ogarniam o co chodzi z tym obstawianiem tam.

LukaSuper.png

Opublikowano

Musisz kupić Season Ticket za 300 gemów. Za poprawne obstawienie meczu masz Fantasy Points (nie pamiętam dokładnie ile, ale chyba 50). FP możesz też zdobywać za wygrywanie meczy (15 za solo queue, 20-25 za multi). Na Void Wyrma potrzebujesz 3000FP.

Opublikowano

@554461402688252517908.png Blame co za głupoty piszesz. Za wygranie meczu, obojętnie jakiego (poza co-op oczywiście) dostaje się. 15FP. Za obstawienie meczy teraz inaczej są rozdawane punkty. Za wytypowanie drużyny, ktora raz wygra dostaje się 20 FP, za podwójne zwycięstwo 40 FP. Uwierz mi, że łatwo jest te punkty zdobyć. Ja, nie grając całymi dniami mam już prawie 13k. ;) Obstawianie dużo daje. Poza tym można kupić FP za gemy teraz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...