Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co byście dodali do lol'a?

Wolfowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najbardziej chyba za nagrody za przetrzymanie meczu z rakami i nie wyzywanie ich tylko spokojne zreportowanie pod koniec meczu (tak, mute ale w ten sposób gramy często singleplayer)

Opublikowano

nowy client

nagrywanie meczu

wybor regionu graczy z ktorymi chce sie grac 

autoban dla kebabow i putinolandow 

patologia u moderatorow z dzialu srajkrafta ...

17077363944004662812.png

Opublikowano

Fajna opcja bylo by vote to kick, do wypierdalania trolli z gry.

ohoho juz widze premade 4 ruskich zjebow ktorzy kickuja z gry ot tak 

cos takiego jest juz w csie... spierdolone jak nie wiem co 

Narzekacie na tego klienta bo was ciągle wywala... mnie takie coś się jeszcze nigdy nie zdarzyło.

A jeśli chodzi o zmiany to ja bym chciał starą dobrą grę z sezonu 1/3.

tak ? ogladam streama i mam wlaczany fb wszystko dziala a magiczny lol pokazuje 500 pingu i reconnecting

@top 

mozliwosc przejecia afkow jak w docie 

patologia u moderatorow z dzialu srajkrafta ...

17077363944004662812.png

Odkrywca
Opublikowano

ohoho juz widze premade 4 ruskich zjebow ktorzy kickuja z gry ot tak 

cos takiego jest juz w csie... spierdolone jak nie wiem co 

Lol to nie cs, tutaj mozna grac max 2 na rankedach a zeby kickowac trzeba zgody wszystkich graczy. WIec pierdolenie....

Topic. Dodać możliwość testowania postaci zeby nie czekac na rotacje :)

Opublikowano

Nowy Client bez błędów i bugów.

Komunikacja głosowa z opcją mute dla toksycznych graczy.

Balans wszystkich postaci (bez tych wszystkich tankowych, assasinowych met itp.)

System Replay (Otwarzanie swoich nagrań z gier).

Inny Interface w grze.

Nowa opcja (Zgłoszenie Cheatera po grze)

Poprawienie cen RP

Lepsze ikonki (stare ikonki z lola są o wiele lepsze niż teraźniejsze)

5anaq9.jpg

Opublikowano

-nowy sklep bo obecny jest zalagowany i zjebany w dodatku jak sie grzebie w sklepie czy w profilu i nagle wyskoczy gra a ktoś nie zaakceptuje to wyrzuca nas od nowa do głównego menu zamiast na poprzednią pozycje

-ogarniecie lagow zajebanych

a5z91yB.png

Opublikowano

1. Ogarnięty k***a mać client ciągle wywalają błędy z połączeniem, różne lagi, bugsplaty, itd

2. Balans jak w Docie. Wszystko jest OP i nic nie jest OP.    KAŻDEMU ŁATWO SIĘ MÓWI ALE ZBALANSUJ TERAZ TYLE POSTACI ...

3. Bardziej przemyślane reworki        PO TO JEST BETA ŻEBY EWENTUALNE BŁĘDY ZGŁASZAĆ, A ŻE BETA TESTERZY BAWIĄ SIĘ ZAMIAST PRACOWAĆ TO INNA SPRAWA

4. Konsultacje z graczami w sprawie zmian. A nie, że Azir jest 10000000000x nerfiony a taka kata wgl.     AZIR NADAL JEST DOBRY A KATE ŁATWO SKONRTOWAĆ

5. System replay. Nie każdy chce nagrywać gry frapsem i mieć 10 fps.

A co do tej komunikacji głosowej byłaby c*****a. Sorry ale nie chce słyszeć piszczących głosików mówiących, że ruchają moją matke itd. 

Nowy client

Nowe pingi

Komunikacja głosowa

Wbudowana możliwość nagrywania swoich gier

Zmiana trybunału    TRYBUNAŁ TO SYSTEM... NIGDY NIE BĘDZIE DOSKONAŁY

Banowanie trolli typu 0/30 zilean   TO ŻE TACY LUDZIE NIE DOSTAJĄ BANA TO ZASŁUGA LUDZI A NIE RIOTU. JAK KAŻDY MA W DUPIE ŻEBY TROLLA ZREPORTOWAĆ TO JAK RIOT MA O TYM WIEDZIEĆ ?

Darmowy skin/żeton na święta    TYPOWY CEBULAK. WSZYSTKO ZA DARMO :) ZA DARMO TO MOŻNA W MORDE DOSTAĆ

Normalny support

Możliwość zmiany głosu na np. koreański wybranych championów bez żadnego grzebania w plikach itd.

Wprowadzenie trybów np. urf i hexakill na stałe WTEDY SZYBKO BY SIĘ TO ZNUDZIŁO

Nowa mapa ŻADNA NOWA MAPA. OBECNIE GRA SIĘ TYLKO NA SR I HA. 

(Pisze na ang. klawiaturze)

- Nowy client

- Wiekszy dips z Q rengara Kappa 

- Zetonki zwrotu co sezon  ZETONÓW NIE POWINNO BYĆ WCALE. TREZBA MYŚLEĆ CO SIĘ ROBI

- Lepszy system "raportow"

- Wiekszy balans (Wiem ze to ciezko zrobic) BARDZO CIĘŻKO

Ale no... to tylko wyobraznia :D

- Kontaktarrow-10x10.png z supportem 24/7 na czacie zeby mozna bylo zawsze sie zglaszac o pomoc , tak jak jest w sklepach internetowych , bankach itp 

- Wbudowany komunikator glosowy do klienta , z opcjami wyciszenia delikwentow.

- Mozliwosc replayu teamarrow-10x10.png fightow

- Wieksze kary za wyzwywanie innych graczy .

- Bardziej rozbudowany sklep w grze za RP JAK SKLEP BYŁBY BARDZIEJ ROZBUDOWANY TO RIOT ZACZYNAŁBY WYMYSŁAĆ JAKIEŚ LP BOOSTY NA RANKEDACH. POWINNIŚMY SIĘ CIESZYĆ ŻE ZA RP MAMY TYLKO TO CO MAMY PONIEWAŻ Z CZASEM DOCHODZIŁO BY DO TEGO ŻE BOGATE DZIECIAKI MIAŁY BY C*** WIE JAKIE DYWIZJE DZIEKI RP. NO NIE METIN

- Balans postaci jak ktos pisal wyzej .

- Czestsze nowosci w grze , ciagle rozbudowywanie gryarrow-10x10.png , nie raz na 2 miesiace nowy championarrow-10x10.pngZMIAN JEST TU BARDZO DUŻO JAK NA MOBA. JAKBY BYŁO WIĘCEJ POSTACI TO POWSTAŁBY CHAOS. CO ZA DUŻO TO NIE ZDROWO

- Organizowanie mniejszych turniejow, konkursow  w grze z nagrodami przezarrow-10x10.png pracownicow Riota ,

-  Troche trudniejsza mechanika gry TRUDNIEJSZA? NAWET PROFESJONALNI GRACZE POPEŁNIAJĄ BŁĘDY MECHANICZNE...

Chyba tyle z mojej strony.

Fajna opcja bylo by vote to kick, do wypierdalania trolli z gry. VOTE KICK TO WŁAŚNIE NARZĘDZIE DLA TROLLI... WYWALI CIĘ KTOŚ ZA DARMO I CO ? ..

Nowy Client bez błędów i bugów.

Komunikacja głosowa z opcją mute dla toksycznych graczy.

Balans wszystkich postaci (bez tych wszystkich tankowych, assasinowych met itp.) TO TRWA WIEKI ... RIOT NAD TYM PRACUJE ALE POSTACI JEST ZBYT WIELE ZEBY NASTAPIL SZYBKI BALANS WSZYSTKICH POSTACI

System Replay (Otwarzanie swoich nagrań z gier).

Inny Interface w grze.

Nowa opcja (Zgłoszenie Cheatera po grze)

Poprawienie cen RP WIĘKOSC CEN JEST OK NIE MA SIE CO CZEPIAĆ

Lepsze ikonki (stare ikonki z lola są o wiele lepsze niż teraźniejsze)

Po co napisałem tego posta? Żeby się czepiać? Nie moi drodzy forumowicze. Piszę ponieważ nie potrafię wytrzymać jak czytam takie głupoty. Każdemu coś się nie podoba, ale nikt nie bierze pod uwagę jak ciężko jest naprawić większość rzeczy które napisaliście. Większość zmian, które zaproponowaliście tylko dobiło by LoLa. Komunikacja głosowa? Po co ? Żeby się wszyscy mutowali po kilku minutach? Nowe championy ? Po co ? Ogarneliście wszystkie aktualnie dostępne? Skiny za darmo na święta? To NIE Caritas. Macie Skiny na koniec sezonu i czasami za jakieś eventy. 

Nie kombinujcie bo przekombinujecie ... 

Pozdrawiam

P.S. Uważam, że temat jest zbędny. Nic nie wnosi, a powoduje tylko jakieś pojebane pomysły ... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...