Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wysoki ping

kopyteczkoo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam tak od początku cs:go, a mianowicie:

Na mm mam stabilne 150 pingu, lagów może nie ma, aczkolwiek gdy się chowam to przeciwnik może zabić mnie po schowaniu (tzn. schowałem się i bania bo wcześniej strzelił (cofa mnie do tego momentu)

Posiadam internet wi-fi, na 1.6 miałem ping +- 60. Według speedtestów powinienem mieć ok.  40-60 pingu w PL, czyli na serwerach mm jakieś 90, ale tak nie jest ;/

Macie jakieś porady?

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Mieszkam na wiosce i mam neostradę, więc nie jest źle.

Coś innego? Dostawca nie ma nic do rzeczy, ponieważ tak jak napisałem wyżej wszystko inne działa normalnie, jedynie cs go ma wysoki ping.

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Opublikowano

Może to przez serwery? Często gram na serwerach, gdzie mam ping ok 20-30 a mam bardzo dobry internet. Zdarza się też, że ping to 70 i może na takie serwery trafiasz.

PS: serwery cs:go są także za granica...

Opublikowano

Teraz o dziwo miałem ok. 100 (stałego) na rankedzie. Na społeczności mam różnie 70-80-90

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...