Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Nowe modele postaci + skiny

luckyS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziwie się, że muszę ja to dodawać...  Nasza grupa redaktorów jakoś średnio sobie radzi z nowościami mimo iż forum nie jest takie rozbudowane....

-  2 bogów odnaleziono w plikach gry są to nijacy: Sol i Charon (ss dodam jak znajdę)

+ 2 nowe skiny : 

Kukuś:

post-1345355-0-70669400-1440759413_thumb.png

Kosmiczna Nu wa + minion

post-1345355-0-16922100-1440759483_thumb.png

post-1345355-0-40834800-1440759491.png

+ VP do kukula.

Pozdrowienia dla działu redaktorów ( weźcie się za robotę )

Voice Pack Kukul: https://www.youtube.com/watch?v=g7V97cYusBY

LukaSuper.png

Opublikowano

Wreszcie jakiś fajny skin do Nuwki, ale ten na kukulkana to jakiś lekki żart. Mogliby dać standardowego starego Ao Kunga, jako skin do kukulkana :P

Opublikowano

@harnaś 

Kukuś jest wzorowany coś na styl Chronosa 64. Taki style, trochę na starym style gier z mieszanką arcade i anime

LukaSuper.png

Opublikowano

Dziwie się, że muszę ja to dodawać... Nasza grupa redaktorów jakoś średnio sobie radzi z nowościami mimo iż forum nie jest takie rozbudowane....

- 2 bogów odnaleziono w plikach gry są to nijacy: Sol i Charon (ss dodam jak znajdę)

+ 2 nowe skiny :

Kukuś:

attachicon.gifQaRBqNd.png

Kosmiczna Nu wa + minion

attachicon.gifB2eHsrU.png

attachicon.gifx8rHNRt.png

+ VP do kukula.

Pozdrowienia dla działu redaktorów ( weźcie się za robotę )

Voice Pack Kukul: https://www.youtube.com/watch?v=g7V97cYusBY

EHH te spoilery były już gotowe tylko czekały na zatwierdzenie przez @Damian ....

Opublikowano

@Greenyk Mamy bardzo małą liczbę redaktorów, pracujemy praktycznie w czwórkę w tym tylko dwóch redaktorów.

Praca w redakcji to nie tylko wstawienie dwóch screenów i podpisanie obrazków, news musi mieć jakąś większą treść. Jeśli jesteś chętny nam dostarczać najnowsze informacje ze świata Smite to zawsze zapraszamy do rekrutacji :)

Opublikowano

Nie dość, że skin do Chronosa jest obrzydliwy, to Hi-rez wymyśla następny, ale do Kukusia - no błaaaaagam.
Nadrabiają swoje winy skinem do Nuwy, ale to i tak niewystarczające. '-'

Opublikowano

Nie dość, że skin do Chronosa jest obrzydliwy, to Hi-rez wymyśla następny, ale do Kukusia - no błaaaaagam.

Nadrabiają swoje winy skinem do Nuwy, ale to i tak niewystarczające. '-'

Z tego, co czytałam są to skiny z nowej Odysei, więc yolo. :v Ledwo SOS się skończy, a już kolejny event. 

Okaże się jeszcze, że dodadzą na finalny skin coś pokroju Archona i będzie mi przykro, bo nie wiem skąd wytrzasnę 1k zł na gemy. :v

Ogólnie lov Nu Wę, ale ten skin jest brzydki. Wolę Nice and Naughty. <3 A Kukusia też lov i uważam, że taki śmieszny skin w stylu Chronosa 64 jak najbardziej i chętnie go kupię. :3

Zna ktoś datę rozpoczęcia Odysei 2016?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...