Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bug Na Privi! Ja Pierdziele!

GoToSlep

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najlepiej jakbym to nagrał.

Robisz tak, masz dwa konta, w moim przypadku Wojo i Szaman.

Wojem, bierzesz na skrót kamyczka, np: na 1, klikasz 1 i w tym samym czasie klikasz na kamyczka.

Wyskakuje Ci Handluj, oraz to co jest po kliknięciu w kamyczka klikasz to pierwsze i Szybko akceptuj.

Jak dojdziesz do ,,Tabeli" Wybierania Skilli na następne G, akceptujesz na Szamanie.

Jeszcze skilla nie wybierasz, masz Kamyczka na szamanie, wystawiasz Go w sklepie za, 1 yang.

Szamanem, tam gdzie masz sklep.

Wojem wybierasz np: Aure.

Wojem się wylogowywujesz, Aby nie stracić EQ.

Kamyczka wystawionego na Szamanie, kupujesz Szamanem.

Czyli na nazwę sklepu, prawym, tak.

Albo Cię kicknie łącznie z każdym w tym samym mieście i CH co ty, albo się kupi.

Masz kamyczka, logujesz się wojem, i najeżdzasz kamyczkiem na woja, na woju się wyświetli np: Stalka.

Identyczna jak masz na Woju.

Teraz podchodzisz do jakieś noobka, i pokazujesz Mu na handluj, pokazuje mu się ta stalka.

On na to że da np: 200kk.

Ok, dajesz mu, on daje yangi, akceptujesz, jemu zdjemuję się zbroja, tobie nie znika kamyczek, i dodają Ci się yangi.

Raz tak miałem że zamiast kamyczka miałem Broszure Szermierki, ale w EQ, nie tylko na Handluj, przełożyłem na Woja, i teraz mam Dwie .

Zrozumieliście Cie?

By DrMagK2, ale na tamtym końcie na MPC dostałem bana ;/ to mam nowy nick.

Opublikowano

tak chaotycznie napisane, jakbyś pisał to w ciągu 30 sek... Rozpisz , bo nic z tego nie wiadomo

Sygnatura usunięta z powodu łąmania praw autorskich.

Opublikowano

Tu należało by dokładnie wytłumaczyć co i jak bo ja nic z tego nie rozumiem... Spokojnie, bez nerwów to ładnie i dokładnie napisz :)

Bądź człowiek! Jebnij minusa

sygnabysketchy132313.png

Opublikowano

Mam pytanie.

Mam kamyka, chcę go przełożyć na woja tak jak napisałeś. Wkładam szamanem kamyka na handel a na woju widać, że to nie jest kamyk tylko np. stal?

Chyba, że nie zrozumiałem ;/

Pomogłem? Daj +

sygnaah.png

Opublikowano

Ja już mniej więcej zrozumiałem, ale nie wiem czy dobrze, zrób filmik bo mogę źle rozumieć :P

Opublikowano

Up " Kubok5" Pierw mu piszesz zeby napisał dokladniej a potem dajesz warn za spam. A co do tematu to na Yt.pl lub Yt.com tego jest w h*j i troche

Opublikowano

@Up to podaj linka bo jestem ciekaw czy juz ten bug znam,bo z tego co autor napisałem to kompletnie nic nie kumam :P

phenomon.gif
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...