Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

G2a gifty- pytanie

zxop132

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam takie pytanie, czy na g2a moga mnie jakos oszukac gdy kupuje gift? Czy to w 100% zaufana strona?

Kupywalem kiedys tam gift cs go i wszystko poszlo sprawnie, ale widze, ze ludzie pisza, ze wlasnie na GIFTACH jakos mozna oszukac.

TPnGSbs.jpg

Easy peasy  :yay: 

Opublikowano

Jak chcesz mieć pewność, że Cię nie oszukają to weź G2A Shield, natomiast ja tego nie brałem i wszystko jest okej, więc wybór należy do Ciebie. 

Opublikowano

Ja sam zostałem raz oszukany- Kupiłem jakąś grę za 10 zł (w kodzie) i gdy już zapłaciłem w postaci PSC to po prostu dostałem kod do gry którą już miałem (nie ta gra którą kupowałem). Trzeba tylko patrzeć ile osoba ma pozytywów przy przynajmniej 100 kupnach/sprzedaży, gdy dana osoba ma wtedy 100% to kupuje bez tarczy i jestem do przodu 4 zł xD A wtedy zostałem oszukany, ponieważ osoba miała jak pamiętam 20% pozytywów (to była jedyna z pozytywnych osób ) zgłosiłem do g2a i kasę dostałem po miesiącu :P

Opublikowano

To można założyć spor. Kupiłem bf3 premke bez shield, a dostałem klucz, który nie działał. Założyłem spor, dałem ssy i sprzedawca dał dobry klucz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...