Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VAC?

ybloody

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie ! Słyszałem, że czerwony VAC to nie jest najgorszy, że można się odwołać. Powie mi ktoś skąd to mam skoro nie czitowałem? Grałem na serwerze społeczności i po chwili mnie wywaliło i widzę, że pisze takie coś:

post-1425448-0-73310500-1440702920_thumb.jpg

Pomoże ktoś ?

Opublikowano

Jak wchodzę w swój profil o po prawej stronie pisze na czerwono "coś tam VAC: 1"

VAC od 0-1 dni = VACations

Zarzuć link do profilu.

Jest to overwatch, i albo dostałeś go za haxy, albo za griefing.

Jakby miał za griefing to miałby licznik, bo za griefing jest 30 dni. 

­

Opublikowano

Profil: http://steamcommunity.com/id/ybloody

Valve Anti-Cheat System (VAC)

Ponieważ nikt nie lubi grać z oszustami.

Rozgrywka komputerowa powinna być przyjemna. W trosce o jak najlepsze wrażenia podczas gry wieloosobowej firma Valve opracowała najnowocześniejszy system zapobiegający oszustwom, który automatycznie wykrywa i na stałe blokuje graczy oszukujących na serwerach zabezpieczonych przez VAC. Dzięki temu gracze nie muszą się już martwić obecnością osób, które oszustwami zdobywają przewagę i psują zabawę innym.

System Valve Anti-Cheat jest aktywny jedynie na serwerach, które oznaczono symbolem tarczy. Tylko przedstawicielearrow-10x10.png firmy Valve mają możliwość blokowania graczy za pomocą systemu VAC. Administratorzy serwera mogą zablokować daną osobę i uniemożliwić jej grę na konkretnych serwerach, jednak nie mogą oni blokować graczy poprzez VAC. System VAC działa automatycznie, co eliminuje konieczność zgłaszania oszukujących graczy działowi pomocy technicznej Steam. W kwestii oszukiwania firma Valve wyznaje zasadę zerowej tolerancji – niezależnie od okoliczności blokada VAC nie zostanie zniesiona.

Nie rozumem ? 
Opublikowano

Krótko mówiąc - wyrwałeś VAC'a.