Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dwa kody PaySafeCard

Huracan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cze mam pytanie:

Dajmy na to że gra którą chce kupić kosztuje 40zł a ja posiadam dwa kody na których posiadam po 20zł czy mogę jakoś wpisać dwa kody PaySafeCard i mi przyjmie te dwa kody? czy muszę jednak jakoś zrobić żeby 40zł było na jednym kodzie? 

Opublikowano

A jeszcze jedno pytanie np. jak gra kosztuje 120,24zł a ja mam na jednym kodzie 100zł a na drugim 50zł to jak wpisze oba kody to na tym kodzie gdzie mam 50zł będę miał resztę? czy na którym kodzie będę miał resztę? czyli jakies 30zł. 

Opublikowano

A jeszcze jedno pytanie np. jak gra kosztuje 120,24zł a ja mam na jednym kodzie 100zł a na drugim 50zł to jak wpisze oba kody to na tym kodzie gdzie mam 50zł będę miał resztę? czy na którym kodzie będę miał resztę? czyli jakies 30zł. 

Liczy się pierwszeństwo kodów, więc zapewne na ostatnim, który wpiszesz

Opublikowano

kod na 100 zmieni sie na 0zł

kod na 50 zmieni sie na 29.76zł

jeżeli wpiszesz w kolejności najpierw 100 później 50

jak odwrotnie to na kodzie 100 bedziesz miał 29.76zł

1378331621-U719057.png

Opublikowano

załóż konto na magicznej stronie https://www.paysafecard.com/pl-pl/

doładuj sobie konto swoimi kodami 

oaychAH.png

po doładowaniu kasa na Twoich kodach zostanie wyzerowana, a cały kapitał będzie przypisany do Twojego konta

za jego pomocą możesz płać tak jak kodami, tylko zamiast wpisywać kodów wybierasz opcję zalogowania na konto i tyle

oczywiście możesz se przy zakupie wprowadzać kilka kodów, ale warto założyć konto i tak zarządzać kasą, bo karteczkę z kodem można zgubić 

76561198093115115.pngAddFriend.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...