Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Liga Mistrzów 2015/2016

Gość Pelé意

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A: PSG - Real

B: Wolfsburg - Man. United

C: Atletico - Benifica

D: Man. City - Sevilla

E: Barcelona - Bayer

F: Bayern - Arsenal

G: Chelsea - Porto

H: Valencia - Zenit

805491408806070489277.png

Opublikowano

grupa D najsilniejsza

wydaje mi się że z grupy D awansuje Man.City i Juventus

Sevilla to triumfator Pucharu Europy ale to nie ten poziom co juve czy City

grupa Chelsea najslabsza :)

Mam nadzieje że w rym roku triumfują The Blues

Ciekawy last day się zapowiada w wykonaniu Chelsea ~ Pogba, Stones, Varane

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

grupa D najsilniejsza

Pogba i Varane w Chelsea? To jakiś żart?

Opublikowano

grupa D najsilniejsza

Juventus stracił: Vidala, Pirlo, Teveza, Llorente i może stracić Pogbe. Moim zdaniem nie utrzymają poziomu z przed roku.

PS. Pogba to jeszcze, ale Varane jest nie do wyciągnięcia z Realu, wbij se to do bani.

PSS. Sevilla to nie są chłopcy do bicia. Nie zdziwię się jeżeli wyjdą z pierwszego miejsca. :)

Opublikowano

Juventus stracił: Vidala, Pirlo, Teveza, Llorente i może stracić Pogbe. Moim zdaniem nie utrzymają poziomu z przed roku.

PS. Pogba to jeszcze, ale Varane jest nie do wyciągnięcia z Realu, wbij se to do bani.

PSS. Sevilla to nie są chłopcy do bicia. Nie zdziwię się jeżeli wyjdą z pierwszego miejsca. :)

Sevilla też sprzedała kilku zawodników <_<

Varane marnuje tylko swój talent w Realu Madyt.. dają mu pograć raz na 5 meczy

Chelsea może go przekonać do zmiany klubu ale osobiscie wolałbym Stones'a

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Ale mają godnych na zastępstwo. Jest młody, w przyszłym sezonie już na 100% powinien posadzić Pepe na dobre. ;) Chelsea gówno może. Perez go nie puści, a Zidane nigdy nie nakłoni go do zmiany klubu. 

Opublikowano

Grupa A i D zdecydowanie najciekawsze.

Real, Barca, City i Chelsea są, w moich oczach, faworytem (modlę się po cichu, że Donieck znowu zaskoczy).

MU to gunwo, Arsenal też. Rzygać mi się chce na widok van Gaala i Wengera. Życzę im awansu do 1/16 LE. :)

Opublikowano

On ma dopiero 22 czy tam 23 lata, więc jakie to marnowanie talentu? W tamtym sezonie pograł nawet sporo, w tym pogra jeszcze więcej. :)

Zobaczymy jak w tym roku ułoży się LM, póki co zdecydowanie liga hiszpańska gromi angielską w tych rozgrywkach. 

Ogólnie to już brakowało mi dyskusji w tym temacie. :D

denzel.png

Opublikowano

jeżeli Pogba i Stones przejdą do Chelsea to triumfator LM będzie znany już przed rozpoczęciem rozgrywek :)

@Pelé意

Mourinho stworzył Varane :)

Perez i Zidane to pionki przy tym transferze

gdyby udało się sprowadzić Pogbe to Varane mógłby się zdecydować na przenosiny do lepszego klubu w którym grałoby dwóch rodaków w dodatku 2 muźiny z światowej czołówki

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

jeżeli Pogba i Stones przejdą do Chelsea to triumfator LM będzie znany już przed rozpoczęciem rozgrywek :)

@Pelé意

gdyby udało się sprowadzić Pogbe to Varane mógłby się zdecydować na przenosiny do lepszego klubu w którym grałoby dwóch rodaków w dodatku 2 muźiny z światowej czołówki

Ta, jak rok temu byli znani. xD

Dobra, nie chce mi się nawet brnąć w ten temat dalej. Perez i Zidane to pionki? Muhahahahaa. Sam Varane powiedział, że Zidane odgrywa wielką rolę w jego karierze, gdyby nie Zidane Varane w Realu by nawet nie było :) Pogódź się z tym, że Varane nie dojdzie do Chelsea.

Opublikowano

@Pelé意

Chelsea gówno osiągnie w tym sezonie zresztą jak pozostałe kluby z ligi angielskiej.

Opublikowano

Chelsea g****o osiągnie w tym sezonie zresztą jak pozostałe kluby z ligi angielskiej.

Barca z takim składem max 2/3 miejsce w lidze i 1/4 LM

gdyby jeszcze ktoś złapał kontuzje to juz w ogóle stypa :)

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Rok temu też podobnie wróżyłeś, jak wyszło każdy wie :)

ATAK:

Neymar - Messi - Suarez

Naprawdę myślicie że Suarez będzie zagrywal piłki Messiemu ?

Barca powinna wybrać albo Messi albo Suarez bo dwoch takich piłkarzy nie może grać w jednym składzie.

Suarez popełni wielki blad jeśli przeniesie sie do Barcelony. Atak Messi - Ibrachimović też miał być atakiem marzeń i co?

Zlatan byl cieniem i tak samo bedzie z Suarezem.

obecny zarząd niszczy Barcelone. Najleps piłkarze w jednej druzynie nigdy nie wygrają wielkich turniejów.

Wspomnicie moje slowa gdy Barca zakończy sezon bez triumfów

@Edit

Powinni kupic Atruro Vidala, a nie Suareza.

Chcą sprzedac Sancheza.. są poyebani bez niego to juz w ogóle g*wno ugrają przeciez on zakonczył sezon z 15 bramkami i od chuya asyst + dobre wystepy na mundialu.. to jest potwierdzenie ze Barcelona jest źle zarządzana i bez Guardioli są niczym.

Taka jest prawda i szkoda mi kibiców Barcy :)

Opublikowano

Akurat skład Barca ma topowy. Na bramce Bravo. Mega solidny bramkarz, Zamora ubiegłego sezonu. Pique moim zdaniem w top5 obrońców w poprzednim sezonie, teraz tylko czekać aż Vermealen wróci do formy z Arsenalu. Mecz z Bilbao mega obiecujący i mam nadzieję, ze wyjdzie dzisiaj na Malagę. Alba jeśli tylko gra Neymar to gra świetnie, ogólnie skrzydła Barcelony moim zdaniem w tamtym sezonie funkcjonowały najlepiej na świecie. Środek to dziadek Iniesta, któremu tylko już zostały przebłyski. Ma nierówną formę, mam nadzieję, ze Arda go zastąpi, z całym szacunkiem do Don Andresa. Busqutes, który nie na swojej pozycji nie ma sobie równych. Nie jest to typowy wymiatacz na defensywnym pomocniku, jak np. Krychowiak, ale to jest mózg i gps zespołu. Cichy bohater tamtego sezonu. Ostatni pomocnik to Ivan, świetny zakup za nie dużą kasę. W końcówce okazał się kluczowy. Ataku chyba przedstawiać nie muszę. Przemilczałem prawą obronę, bo nie ogarniam Alvesa. Kiedy tylko zwęszył lepszy kontrakt w Barcelonie to zaczął grac jak za starych lat. Świetne dośrodkowania, aktywny, dobry drybling, klepka z Messim. Teraz? Kapota. Tylko czekać do stycznia i Aleix Vidal zajmie prawą flankę. :)

Co do drugiego miejsca w lidze to mogę się zgodzić. Chociaż La Liga to nie BPL, tam walka o mistrze jest praktycznie cały czas. W tamtym sezonie zadecydowały 2 punkty straty, na ten moment Real również ma 2 punkty straty do Barcy. Jeżeli Real nie ucieknie Barcelonie na więcej niż 2/3 punkty do końca rundy jesiennej to będę zadowolony. Mamy słabą ławkę, a i terminarz w 1 części sezonu bardzo trudny. 1/4 LM, ty trollu śmieszny. Oby Barca trafiła na Chelsea, oby! Nawet szczerze mówiąc marzę o 2 miejscu w grupie, aby w 1/8 na Was trafić. :)

Opublikowano

Akurat skład Barca ma topowy. Na bramce Bravo. Mega solidny bramkarz, Zamora ubiegłego sezonu. Pique moim zdaniem w top5 obrońców w poprzednim sezonie, teraz tylko czekać aż Vermealen wróci do formy z Arsenalu. Mecz z Bilbao mega obiecujący i mam nadzieję, ze wyjdzie dzisiaj na Malagę. Alba jeśli tylko gra Neymar to gra świetnie, ogólnie skrzydła Barcelony moim zdaniem w tamtym sezonie funkcjonowały najlepiej na świecie. Środek to dziadek Iniesta, któremu tylko już zostały przebłyski. Ma nierówną formę, mam nadzieję, ze Arda go zastąpi, z całym szacunkiem do Don Andresa. Busqutes, który nie na swojej pozycji nie ma sobie równych. Nie jest to typowy wymiatacz na defensywnym pomocniku, jak np. Krychowiak, ale to jest mózg i gps zespołu. Cichy bohater tamtego sezonu. Ostatni pomocnik to Ivan, świetny zakup za nie dużą kasę. W końcówce okazał się kluczowy. Ataku chyba przedstawiać nie muszę. Przemilczałem prawą obronę, bo nie ogarniam Alvesa. Kiedy tylko zwęszył lepszy kontrakt w Barcelonie to zaczął grac jak za starych lat. Świetne dośrodkowania, aktywny, dobry drybling, klepka z Messim. Teraz? Kapota. Tylko czekać do stycznia i Aleix Vidal zajmie prawą flankę. :)

Co do drugiego miejsca w lidze to mogę się zgodzić. Chociaż La Liga to nie BPL, tam walka o mistrze jest praktycznie cały czas. W tamtym sezonie zadecydowały 2 punkty straty, na ten moment Real również ma 2 punkty straty do Barcy. Jeżeli Real nie ucieknie Barcelonie na więcej niż 2/3 punkty do końca rundy jesiennej to będę zadowolony. Mamy słabą ławkę, a i terminarz w 1 części sezonu bardzo trudny. 1/4 LM, ty trollu śmieszny. Oby Barca trafiła na Chelsea, oby! Nawet szczerze mówiąc marzę o 2 miejscu w grupie, aby w 1/8 na Was trafić. :)

tak szybko chcesz się pożegnać z LM? :)

chciałbym Barce w 1/8, Real w 1/4, Bayern w 1/2 i City w finale :)

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

zanim będą rozgrywki 1/8 LM Chelsea zdąży się ustabilizować

gorzej z Barcą bo u nich praktycznie i teoretycznie ławka rezerwowych nie istnieje

gdyby jeszcze Messi lub Busquets doznali kontuzji która wykluczy ich z gry na np. 2 tygodnie to już w ogóle katastrofa będzie i pogrom jednocześnie - Barcy rzecz jasna..

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

gorzej z Barcą bo u nich praktycznie i teoretycznie ławka rezerwowych nie istnieje

gdyby jeszcze Messi lub Busquets doznali kontuzji która wykluczy ich z gry na np. 2 tygodnie to już w ogóle katastrofa będzie i pogrom jednocześnie - Barcy rzecz jasna..

Weź, bo aż mi się śmiać chce jak to czytam, o tych twoich pogromach.

Zobaczymy kto na kogo trafi ;)_

Opublikowano

Ja pier.. jeden gimbus gorszy od drugiego. Obiektywnie patrząc Chelsea ma 40% szans w meczu z Barceloną na ten moment. Też kibice Barcelony byliście tacy cwani na tourne, 3 lata temu i 6 kiedy to Ovrebo stworzył wielką UEFAlone? Ostatni raz wasza Barcelonka wygrała z Chelsea 9 lat temu a to przypadek raczej nie jest + Leo nie potrafi jakoś strzelić Chelsea bramki co wnioskuje że Chelsea nie jest wygodnym przeciwnikiem dla Barcelony. :)

Gdyby kózka nie skakała, to by nóżki nie złamała. Za to w Chelsea istnieje.. Lord Mikel, Papa na ławke, czy jak tam temu murzynowi co przyszedł (?), Will.i.am udaje że coś robie ale tylko biegam wzdłuż, Inteligent Ramires który błysnął bramką z Barceloną, Falcao, Remy, Kennedy i Zouma. Nie wróżcie przyszłości bo to wam nie wyjdzie, zapamiętajcie to. ;) Kto by się spodziewał że rok temu na początku sezonu kiedy Barcelona grała padake wygra potrójną koronę? Kto by się spodziewał Juventusu w finale, Atletico rok temu czy też Borussi dwa lata temu? Cya. ;)

Opublikowano

Ja pier.. jeden gimbus gorszy od drugiego. Obiektywnie patrząc Chelsea ma 40% szans w meczu z Barceloną na ten moment. Też kibice Barcelony byliście tacy cwani na tourne, 3 lata temu i 6 kiedy to Ovrebo stworzył wielką UEFAlone? Ostatni raz wasza Barcelonka wygrała z Chelsea 9 lat temu a to przypadek raczej nie jest + Leo nie potrafi jakoś strzelić Chelsea bramki co wnioskuje że Chelsea nie jest wygodnym przeciwnikiem dla Barcelony. :)

Gdyby kózka nie skakała, to by nóżki nie złamała. Za to w Chelsea istnieje.. Lord Mikel, Papa na ławke, czy jak tam temu murzynowi co przyszedł (?), Will.i.am udaje że coś robie ale tylko biegam wzdłuż, Inteligent Ramires który błysnął bramką z Barceloną, Falcao, Remy, Kennedy i Zouma. Nie wróżcie przyszłości bo to wam nie wyjdzie, zapamiętajcie to. ;) Kto by się spodziewał że rok temu na początku sezonu kiedy Barcelona grała padake wygra potrójną koronę? Kto by się spodziewał Juventusu w finale, Atletico rok temu czy też Borussi dwa lata temu? Cya. ;)

Atletico to nie była niespodzianka, w La Liga grali bardzo dobrze, gdyby nie wąska ławka to kto wie. Co z tego, że 9 lat temu ostatnio wygrali? A ile razy na siebie trafiali w ciągu tych 9 lat? 2? :) 

Opublikowano

Atletico to nie była niespodzianka, w La Liga grali bardzo dobrze, gdyby nie wąska ławka to kto wie. Co z tego, że 9 lat temu ostatnio wygrali? A ile razy na siebie trafiali w ciągu tych 9 lat? 2? :)

Trzy. Licząc 10lat to cztery.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Moim zdaniem w tym roku albo Barca, albo Real. Bayern z Pepem stać tylko na półfinał, a City kogo by nie kupili i tak dostaną oklep. :)

Ronaldo najwięcej goli z karnych w historii LM.  :yay:

Opublikowano

w tym roku to Chelsea idzie po Champions League

lige muszą gonić ale w LM są w bardzo dobrej sytuacji.

teraz gdy Baba Rahman wyleczył uraz i może grać będzie już tylko lepiej

Courtois

Azpi - Cahill - Zouma - Baba (to będzie najlepsza defensywa w BPL)

Matić - Loftus-Cheek

Pedro - Oscar - Hazard

Costa

w letnim okienku dojdzie Stones i być może Pogba

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...