Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

C++ BINKA Odstęp między nickiem a rangą

#SQN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Userinterface --> PythonTextTail.cpp

Szukacie:

if (pTitle)

i 3 linijki niżej zmieniacie z:

fxAdd = 8.0f;

na:

fxAdd = 4.0f;

Dzięki temu odstęp między nickiem a rangą będzie taki sam jak między rangą a lvlem.

Nic wielkiego ale zawsze coś  xD

#Zdejmijcie te 5% 

Wygląd:

34yctc2.jpg

Opublikowano

no co chcesz, mnie tam wkurwiał ten duży odstęp xDD

­

nie żeby coś bo nie chce cie obrażać ani nic,ale dzieci z downem zrobią to same to po co taki s**t na mpc wrzucać xD

5206314859733321403620.gif

Opublikowano

nie żeby coś bo nie chce cie obrażać ani nic,ale dzieci z downem zrobią to same to po co taki s**t na mpc wrzucać xD

dostają za darmo i jeszcze narzekają.. A sam nie wiedziałeś pewnie jak to zrobić :D..

Opublikowano

1. żeby zbić te jebane 5% ale już po ptakach pewnie 

2. bo mi sie nudzi

3. bo nie było

4. bo ten j****y odstęp mnie wkurwiał i może kogoś tez

5. bo nie każdy ma takie wyjebane "umiejętności" developerskie jak ty..... xDDDD

­

Opublikowano

1. żeby zbić te jebane 5% ale już po ptakach pewnie 

2. bo mi sie nudzi

3. bo nie było

4. bo ten j****y odstęp mnie wkurwiał i może kogoś tez

5. bo nie każdy ma takie wyjebane umiejętności developerskie jak ty..... xDDDD

­

*5 jakie tam umiejętności i tak pewnie już leci to edytować albo sprawdzać bo nie wiedział :D

Opublikowano

On to zjebał z innego forum ja chociaż poświęciłem pare minut xD

­

Poziom taki sam

@Nawalanka

i co z tego, że poprawka estetyczna? Tamto też tak można nazwać, ponieważ pet nie miał lvla obok nazwy, a posty mogę pisać jakie chce i gdzie chce.

Q4iKmxa.gif

Opublikowano

Poziom taki sam

To jest poprawka estetyczna... Nie nabijaj zbędnych postów :).

@poprawka nie nie możesz :).. A to się komuś przyda.. Na ten przykład osobie, która nienawidziła tej przerwy xD

Opublikowano

Poziom taki sam

A ty co cwaniaczku? Taki kozak jestes?!?!?! Pokaz sam co umiesz a nie hejtujesz, zalosny typek z ciebie wiesz? -,-''

topic.

Japierdole, dostaje raka z każdym nowym tematem w tym dziale.

Opublikowano

Poziom taki sam

@Nawalanka

i co z tego, że poprawka estetyczna? Tamto też tak można nazwać, ponieważ pet nie miał lvla obok nazwy, a posty mogę pisać jakie chce i gdzie chce.

Jaki buntownik xDD

@Endy no dobra ty, zachowujecie sie jak dzieci. Coś wam nie pasuje to muszą sie przyjebać   xD

­

Opublikowano

A ty co cwaniaczku? Taki kozak jestes?!?!?! Pokaz sam co umiesz a nie hejtujesz, zalosny typek z ciebie wiesz? -,-''

topic.

Japierdole, dostaje raka z każdym nowym tematem w tym dziale.

Wybacz, ja nie potrafię nadal skompilować gejma, a bony w socketach ustawiam.

Q4iKmxa.gif

Opublikowano

To zakumpluj się z asfenem ;D. Będzie parka idealna :).

Opublikowano

No wiec nie oceniaj innych jak sam nie umiesz!!!!!!! zalosny tpk z cb.... -,-'''''!!!!! glupki w tym dziale same, dziwni jesteście i hejtujecie......

Nie no ale tak serio, to o k***a. 2015 rok a poradniki jak zmienić spacje, no do c***a. Ja rozumiem ze polaczki mało co potrafią, ale bez przesady.

Opublikowano

No wiec nie oceniaj innych jak sam nie umiesz!!!!!!! zalosny tpk z cb.... -,-'''''!!!!! glupki w tym dziale same, dziwni jesteście i hejtujecie......

Nie no ale tak serio, to o k***a. 2015 rok a poradniki jak zmienić spacje, no do c***a. Ja rozumiem ze polaczki mało co potrafią, ale bez przesady.

Oj dobra tam nie płacz, jak nie wstawisz tej jebanej spacji i ci się temat nie przyda to weź już z niego wyjdź  i nie spinaj tak dupeczki  xD

­

Opublikowano

A potem z Polaków się wyśmiewają na innych forach xD

Q4iKmxa.gif

Opublikowano

Oj dobra tam nie płacz, jak nie wstawisz tej jebanej spacji i ci się temat nie przyda to weź już z niego wyjdź  i nie spinaj tak dupeczki  xD

­

Ale mi koło c***a lata cos stawiacie, wstawiaj nawet jak poprawić literówkę w quescie ale pokazujecie tylko swój zajebiscie niski poziom co utwierdza mnie w przekonaniu ze powinni wyjebac ten dział z mpc bo potem tylko robią takie zera serwer na ktory poleca ludzie na czym tracą osoby ogarnięte z dobrymi serwerami. Kiedys myślałem ze source podniesie poziom serwerow i "administratorów" a wy zamiast sie rozwijać to sie cofacie.

Opublikowano

Ale mi koło c***a lata cos stawiacie, wstawiaj nawet jak poprawić literówkę w quescie ale pokazujecie tylko swój zajebiscie niski poziom co utwierdza mnie w przekonaniu ze powinni wyjebac ten dział z mpc bo potem tylko robią takie zera serwer na ktory poleca ludzie na czym tracą osoby ogarnięte z dobrymi serwerami. Kiedys myślałem ze source podniesie poziom serwerow i "administratorów" a wy zamiast sie rozwijać to sie cofacie.

Aż tak cie ta spacja boli? To weź tam napisz to tych swoich ziomeczków niech usuną ten temat i z głowy, mi tam nie zależy. Najbardziej w*****a mnie to, że jeśli chcesz się byle czym podzielić, nie ważne czy to j****a spacja czy cały system i tak znajdzie się ktoś, kto zacznie p******** że to forum spada na psy.  xD

Ty no ja wiem, że to nie są k***a sklepy offline ale co z tego? skoro zakładają tematy w stylu "Jak zmienić kolor Lv. przed nickiem" to czym mój temat jest gorszy?

Jednym c**jem robione, k***a na tym forum powinny byc zasady. Jak temat c**j cie obchodzi to sie nie wypowiadaj, było by prościej  xD

­

Opublikowano

Dla takich k***a debili powinna być automatyczna eutanazja.

JAK NA CIEBIE PATRZE TO JESTEM ZA ABORCJĄ.

#EMERYTURA

Opublikowano

Dla takich k***a debili powinna być automatyczna eutanazja.

JAK NA CIEBIE PATRZE TO JESTEM ZA ABORCJĄ.

Słowa ojca ci się wkręciły widze  xD

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...