Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ponowny problem z komputerem / kartą graficzną

logut1234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jakiś czas temu napisałem temat w tym dziale

http://www.mpcforum.pl/topic/1443906-monitor-si%C4%99-zawiesza/

odesłałem kartę graficzną i kupiłem taką samą i problem nadal występuje tyle, że raz na jakiś czas ( raz na dzień albo na 2) wcześniej tak mi się robiło co 10-20 minut.

Proszę o przeczytanie poprzedniego tematu i propozycje co nie tak :D

Opublikowano

Odświeżam.

Dodam, że w grach migota ekran w cs jak włączyłem synchronizacje pionową to jest normalnie, ale w innych grach tak jakby z góry do dołu tak jakby sie ładowało czy coś :D

Opublikowano

Jakiej ,,końcówki,, używasz ? Ja kiedyś miałem podłączony stary kabel ze starą przejściówką VGA,przejściówka jakby się zużyła,bo w grach wyskakiwały mi paski [nie z powodu karty graficznej],jak się przesiadłem na HDMI to do tej pory wszystko fajnie działa ..

nh766_44609_black_rock_shooter_czarne_wl

Those nostalgic memories,the times where we are simply had fun !

​     ​

Opublikowano

Jakiej ,,końcówki,, używasz ? Ja kiedyś miałem podłączony stary kabel ze starą przejściówką VGA,przejściówka jakby się zużyła,bo w grach wyskakiwały mi paski [nie z powodu karty graficznej],jak się przesiadłem na HDMI to do tej pory wszystko fajnie działa ..

Używam VGA.

Opublikowano

No ja ani inni tego nie stwierdzimy bo nas przy tym nie ma  T_T To tak do testu przede wszystkim,chociaż i tak dużo nie stracisz,mogę ci polecić kabel z Carrefur`a za 18 zł-BDB  :)

nh766_44609_black_rock_shooter_czarne_wl

Those nostalgic memories,the times where we are simply had fun !

​     ​

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...