Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Monitor się zawiesza

logut1234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem ponieważ po ok 10 minut pracy komputera ( przegladarka ) monitor sie zawiesza i musze resetowac kompa .

- nowy komputer , nowy monitor

-sterowniki chyba wszystkie zainstalowane

post-619395-0-24370600-1437724367.jpg

Opublikowano

Witam, ja myślę , że masz mało ramu lub karta graficzna się bardzo grzeje, lub któryś procesor jest podkręcany i może się to zdążyć polecam Internet Explorer nie zawiesza się ;), albo pousuwaj zbędne programy

Opublikowano

Monitor się zawiesza ? widocznie nie chce już żyć na tym okrutnym świecie, i chcę się "zawiesić(powiesić)" raz a porządnie. Do wymiany karta graficzna.

Opublikowano

Jeśli musi restartować kompa żeby naprawić monitor, to na 100% wina peceta, a nie monitora. A w takim wypadku to na 90% wina karty graficznej, łatwo to sprawdzić podpinając monitor do integry. Jeśli na integrze wszystko śmiga, to są dwie możliwości: wadliwa karta albo coś nie tak w systemie (no, możliwe jeszcze że coś jest źle podłączone, albo któryś przewód wadliwy, ale to baardzo mało prawdopodobne, bo UEFI by wrzeszczało). Jeśli chcesz reklamować kartę, musisz się pozbyć tej drugiej opcji. Mój ulubiony sposób: zbootuj Linuxa z Live CD.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...