Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban za brak internetu?!

TovVex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciał bym przedstawić wam niesamowitą sytuacje a za razem denerwującą, pewnego dnia (czyli wczoraj, 2015-08-26) Grałem sobie z kolegą w Counter Strike Global Offensive, i to była moja już podajże 5 rozgrywka turniejowa, zagrałem rozgrywke (było wszystko ładnie pięknie) ale w drugiej rundzie coś zaczeło mi szwankować, wywaliło mnie do menu głównego csgo. A Potem już nie mogłem dołączyć, (próbowałem ale pokazywał się ekran żeby ładować mape, i wyglądało jakby się ścieło, ale nie było), po dwóch minutach przyszło mi że mam bana na 7 dni, (tak przyznaję się że kiedyś miałem już bana ale za zabicie typa bo miałem lagi - niechcący- ale odczekałem już tego bana) 

Przepraszam że gdzie nie gdzie mam błędy ortograficzne oraz nie daję przecinków ani kropek. 
Pomóżcie 

Zapomniałem jeszcze dodać że kolega następnego dnia napisał mi że na czacie pisało MelonGaming (steam logon) czy coś takiego

kod do udostępniania:
steam://rungame/730/76561202255233023/+csgo_download_match%20CSGO-4k5BO-tDRae-Md33A-xkBbz-ozioE

Z miłą chęcią pomogę.

dc.eterniacraft.pl

dcb4f296b85e4dba245861bbfa30655a.gif

Opublikowano

No steam logon występuje jak ktoś próbuje ci się zalogować na konto (ja tak np mam bo mam dzielonego smurfa :v ) Ale bardziej to występuje jak steam nie ma połączenia do internetu. Czyli coś ci szwankuje. Powiedz mi tylko czy masz osiedlowy czy router ? 

86226145013474567463.png

Opublikowano

No to może być od routera :v Jeżeli masz z orange itd to zadzwoń do nich nawkręcaj kitu i ci za darmo dzadzą nowy. A jak nie to nowy albo jeszcze gwarancja o ile ją masz :D 

86226145013474567463.png

Opublikowano

ale ja mam z vis-net coś takiego

a router to TP-Link

@MazQuick

@AvarisTM

Ale przyznacie że ban jest nie słuszny prawda?

jak mam wysłać report? tego co się wydarzyło?

Z miłą chęcią pomogę.

dc.eterniacraft.pl

dcb4f296b85e4dba245861bbfa30655a.gif

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...