Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 nie działa - Windows 10

mister11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Mam Windows 10 na moim laptopie, wszystko poaktualizowane, grafa, stery, odpalam metina w trybach zgodności i nic. Po uruchomieniu gry, jest czarny ekran, nic się nie dzieje i komputer po 20 sekundach się restartje. Dodam że to całkowicie unieruchamia komputer po odpaleniu metina juz nic nie przełącze, zminimalizować się nie da. Poprostu odpalam grę, czekam na restart. Zmieniałem rozdzielczości tez nic. Wathafuck

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wejdz w folder z metkiem klikni na ikonke klienta lewym przyciskiem myszy.Wyskoczy ci ten pasek.

-Teraz w tym pasku wejdz w ,,Rozwiąż problem ze zgodnoscia'' wyskoczy ci okienko.

I klikni w ,,Wypróbuj zalecane ustawienia''.

-I masz kolejne okno,tam klikni ,,testuj program'' zacznie ci się włanczać metek

Czekaj aż ci sie załaduje do końca okno od serwera

Potem tam gdzie klikles ,,testuj program'' kliknij dalej.

-I masz kolejne okienko i kliknij ,,Tak,zapisz ustawienia do tego programu''

Opublikowano

Crispy, reinstalowalem go dwa razy. A co do trybu klikania w pasek jak idiota, kolego wyżej, to mówiłem ze odpaliłem juz we wszystkich trybach zgodności. No więc chyba amen. Nie działa i działać nie będzie

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie grzeje Ci się komputer po odpaleniu tego?

To wygląda, jakby procesor/karta graficzna grzała się do niefajnych temperatur i komputer wymuszał restart.

Jeżeli masz możliwość, sprawdź temperatury programem HWMonitor.

Pozdrawiam :)

Opublikowano

w biosie OK. nie mam sprawdzic jak PODCZAS gry bo gra  sie nie uruchamia. po kliknieciu Uruchom Grec pojawia sie myszka na czarnym tle nie wazne jaka rozdzielczosc ekran czarny jest FULL i mysz czasami sie nawet nie rusza nie da sie minimalizowac przełączać ALT+ TAB nic. po minucie restart systemu.

Pragne dodać że tak samo dzieje się z grą 4Story. identyczna sytuacja. 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

To cos z grafika.Wydaje mi sie,ze nie jest przeznaczona na stare gry.Albo nie jest kompatybilne z win10 bo wymagania patrzac to win 7 jest napisane.I mozliwe,ze nie wspolpracuje.Ale ciezko stwierdzic tak

/niereg. sygna

• 3 lata później...
  • Aive zmienił(a) tytuł na Metin2 nie działa - Windows 10

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...