Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FiberHost.pl - podejmie się współpracy/sponsoringu

Blaaszka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

820091440635310393866.png
Jesteśmy marką, która zajmuje się sprzedażą serwerów gier takich jak Minecraft, Counter-Strike 1.6 lub Global Offensive. 
Na rynku jesteśmy od 2012 roku prężnie dążymy do tego, aby jakość naszych usług wzrastała oraz zadowolenie klientów rosło. 
Jako przedstawiciel tej firmy, a zarazem osoba odpowiadająca za przyznawanie współpracy zachęcam wszystkich administratorów serwerów, osób, które chciałby założyć swój własny serwer o kontakt ze mną. 

Uprzedzam, że szukamy osób kreatywnych, które posiadają w głowie plan, zadbają o szybkie wykonanie swoich pomysłów, zagwarantują graczy na swoim serwerze oraz nie poddają się za szybko, a będą ciągle dążyć do tego, aby ich serwer został jednym z topowych. 
Jeżeli uważasz, że nadajesz się i spełniasz warunki, które przedstawiłem, zgłoś się do Nas na E-mail. 

wspolpraca@
fiberhost.pl

Co oferujemy jako hosting serwerów? 
- Stabilne serwery, 
- Jakość dawanych usług, 
- Oferty atrakcyjne dla każdego,
- Ciągłe konkursy na fanpage,
- Darmowe serwery przynajmniej raz w miesiącu,
- Szybka pomoc techniczna (nie wierzysz? Dowód w postaci screena lub w panelu po zalogowaniu się:

11913898_906713896048676_495541454075412

- Zniżki na serwery,

- Dosyć niskie pingi,

- Uptime 24/7,

- Własny itemshop,

- ..oraz wiele więcej. 

Jeżeli masz jakieś indywidualne pytanie odnośnie współpracy/sponsoringu, napisz do mnie!

E-Mail: [email protected]

GG: 35463299

k4L2ZMS.png

Opublikowano

Kiedys pisalem na ten email, nie bylo zadnej odpowiedzi i nie ma nadal. :')

Proponuje dodanie jakiegos dodatkowego kontaktu.

Opublikowano

Kiedys pisalem na ten email, nie bylo zadnej odpowiedzi i nie ma nadal. :')

Proponuje dodanie jakiegos dodatkowego kontaktu.

Dodałem mój prywatny E-mail. Jednak na głównej współpracy zazwyczaj odpisuje po 1 dniu, jak nie w ten sam :)

k4L2ZMS.png

Opublikowano

Nie polecam, fiberhost gówno jakich mało.

Nie polecam wgl korzystać z żadnego hostingu, lepiej kupcie sobie własnego vpsa / dedyka i nauczcie się obsługi linuxa.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Ja tez nie polecam fiberhost kilka razy mialem tam serwer i nie polecam . Dodalem u nich na stronie opinie kilka miesiecy temu i do dzis jej nie widze . To jest oszukiwanie ludzi ! Jak dla mnie to jest najgorszy hosting .

Opublikowano

Aż tak mało klientów, ze zdecydowaliście sie rozdawać darmowe serwery :D A lagi macie jak pol roku temu czy jeszcze większe. Ja osobiście odradzał bym wchodzenia z foberhostem w układy.

---------------------------------

Dziękuję, Pozdrawiam

HOMER12

Jeśli Ci pomogłem, możesz dać mi like  :yay:  ;) 

Potrzebujesz dodatkowej pomocy? Napisz do mnie na PW  

Opublikowano

widzę fala gimbów którym nic sie nie udało sie wylała, a ja z Fiberhostem mam dobre wspomnienia, miałem u nich serwer MC 1.5 roku pomoc, nie wiem jak szybko odpisywali bo kiedyś inny panel był, byłem jednym z upierdliwych klientów a mimo to zawsze miałem jakąś pomoc, a lagi jak ktoś ma to niech zacznie od ustawienia swojego serwera....

Nie reklamujemy serwerów w sygnaturach + gif OFF.

Opublikowano

Nie polecam, fiberhost gówno jakich mało.

Nie polecam wgl korzystać z żadnego hostingu, lepiej kupcie sobie własnego vpsa / dedyka i nauczcie się obsługi linuxa.

W sumie racja, jednak jeżeli ktoś tego nie potrafi to lepiej skorzystać z usług hostingu, gdzie część pracy robią za Ciebie.

Ja tez nie polecam fiberhost kilka razy mialem tam serwer i nie polecam . Dodalem u nich na stronie opinie kilka miesiecy temu i do dzis jej nie widze . To jest oszukiwanie ludzi ! Jak dla mnie to jest najgorszy hosting .

90 % takich opinii to nie poprawne skonfigurowanie serwera z którymi każdy hosting się spotyka, a potem narzekanie na BOK'u, że serwer ma lagi. 

Aż tak mało klientów, ze zdecydowaliście sie rozdawać darmowe serwery :D A lagi macie jak pol roku temu czy jeszcze większe. Ja osobiście odradzał bym wchodzenia z foberhostem w układy.

Nie, po prostu rozszerzamy horyzonty i dopasowujemy się do wygody klienta, jesteśmy młodą ekipą, która myśli młodo, ale profesjonalnie. Wychodzenie z takimi inicjatywami może jest pokręcony, ale mamy lepszy kontakt z klientem. 

nwjaxi8y15vc.png

profesjonalny support 

polecam wojciech modest amaro 

Zawsze jak są rozdawane kody to jest informacja, gdzie aktywować swój kod, więc logiczne, że jeżeli administracji w tym czasie nie było i nikt nie odpowiedział, a sam sobie z tym poradziłeś to nam ułatwiłeś sprawę. 

Rozumiem opinię niektórych, jednak nie jesteśmy wstanie wszystkim klientom dogodzić, a konfigurować za Was serwerów nie mamy zamiaru, bo za dużo czasu by to zajęło. Dlatego takie narzekanie jest po prostu nudne i wpływa na waszą opinię na temat hostingu.. w żaden sposób jej nie zmienię, bo to Wasze zdanie :)

k4L2ZMS.png

Opublikowano

Napisałem wiadomość na email'u i jeszcze nie dostałem odpowiedzi (Napisałem 4 dni temu) napisaliście mi na Facebooku że przedwczoraj miała być odpowiedź na tego email'a i gdzie ona jest?

Opublikowano

Napisałem wiadomość na email'u i jeszcze nie dostałem odpowiedzi (Napisałem 4 dni temu) napisaliście mi na Facebooku że przedwczoraj miała być odpowiedź na tego email'a i gdzie ona jest?

Odpowiadam na bieżąco, jeżeli nie dostałeś odpowiedzi to możliwe, że przewinąłeś się w wiadomościach, spróbuj jeszcze raz. 

k4L2ZMS.png

• 5 tygodni później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...