Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tera NA czy EU?

SandboxPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka! :) Mam zamiar powrócić do TERY tylko niewiem jaki serwer EU od Gameforge czy US od Enmasse ( Idź pan z tą nazwą nigdy nie moge zapamiętać, jak źle napisałem poprawcie ;v ) Słyszałem że Gameforge powoli niszczy Tere ;/ Który serwer lepszy? Jakie są rożnice ?

Pozdrawiam ! :)

Opublikowano

Serwery NA moim zdaniem są przyjemniejsze dla graczy, o wiele lepszy support, mniej serwerów ale za to więcej graczy więc to jest plus, mniejsze P2W kiedyś aktualizacje wchodziły o wiele szybciej jednak teraz wchodzą praktycznie w tym samym momencie, jednak tu masz pewność, że one się szybko pojawią z GameFroge nigdy nic nie wiadomo. Gra na serwerach NA jest o wiele przyjemniejsza jednak ping nie pozwala na PvP a WTFast mi osobiście nie działa. Co do GF to support leży ale za to P2W ma się dobrze, serwery gry ponoć się lagują, gra o wiele mniej osób a jest więcej serwerów 2 z nich są tylko w dobrej formie.

没我爱

Opublikowano

PvP da się, musisz się tylko przyzwyczaić do opóźnienia nie jest to komfortowa rozgrywa i na pewno to opóźnienie zafunduje ci dużo porażek o ile dobrze wiem granie Priestem jest dobrym rozwiązaniem, ale nie ma co tu mówić o graniu Warroiorem czy Slayerem. 

没我爱

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...