Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GalacticMT2 [4FuN/PvP]

RAZOR5171

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Godziny otwarcia serwera są szokujące uważaj bo ktos zagra 

Uważaj, bo ktoś gra :)

Skoro wedle Ciebie są szokujące to zamiast pisząc tak bezsensowny post, rozpisz się i wyjaśnisz dlaczego są szokujące i na jakie byś chciał je zmienić...

@Edit

Nie radziłbym patrzeć na te sporadyczne godziny, bo jak na razie od powstania serwera jest on online 24/7 :)

8940714373749971015090.gif

Opublikowano

Gosciu ;p idz sie schowaj dice i war chociaż zabezpieczone?
zajebiscie :c wrzuciles deriny na pliki i mówisz że nowe sety itp ;p wrzuce u sb terenzo i powiem ze dodalem sety na 105lvl :P hit nowość
niepolecam deriny może by sie sprawdziły z klasami ogarniętymi oraz na 34k
:-P co sie dzieje z tymi hamakami. powinni usunąć dział z plikami serwerowymi i owych udostępnień zabronić może by wkońcu jakiś hamak powstał.
bad.jpg

jl2xm7.jpg

Opublikowano

nie polecam, bug exp, i nic nie powiesz skad wbijasz na 250lv.

Kto chce screeny tego o to Pana, który nie umiejąc pisać wypisuje mi głupoty na hamachi w stylu 'co mam dodać na npc' :D :D

Opublikowano

Kto chce screeny tego o to Pana, który nie umiejąc pisać wypisuje mi głupoty na hamachi w stylu 'co mam dodać na npc' :D :D

ja.

niestety ale taki bug jest na derinach :p offnij serwer i zrób coś nowego.

jl2xm7.jpg

Opublikowano

ja.

niestety ale taki bug jest na derinach :P offnij serwer i zrób coś nowego.

Będę starał się te bugi niwelować.

@Edit

DODAŁEM SS NOWEJ MAPY NA SERWERZE bY Qentinios

Opublikowano

Arion bug duzo :))) a razor5171 nie umiem popraw na bug exp ;)

i prosze serwer off bo straszne bug exp 2x osob w grupy i bug exp a ty(razor dziecko) wczesniej nic nie mowiłes ze ban za bug exp.

Opublikowano

+ za autopatcher nie będzie trzeba pobierać miliona łatek z forum :D - za skopiowanie grafiki ;c Nie rozumiem ludzi którzy piszą czysty gotowiec skoro ktoś wtawia pliki na forum to po to aby ich użyć (dla tych co nie potrafią zrobić swoich). Nie trzeba dodawać nowych map/broni/zbroi/mobów itp itd ... Wystarczy wykazać się kreatywnością i wykorzystać to co jest już w cliencie Derina i naprawdę można zrobić fajny serwer hamachi pod pvp ;) bez dodawania nowości. Godziny otwarcia są bardzo c*****e :/ ale Polecam każdy od czegoś musi zacząć ;)

Opublikowano

Arion bug duzo :))) a razor5171 nie umiem popraw na bug exp ;)

i prosze serwer off bo straszne bug exp 2x osob w grupy i bug exp a ty(razor dziecko) wczesniej nic nie mowiłes ze ban za bug exp.

Ja proszę o dokładne przeanalizowanie Twego zdania i napisanie czy ono ma choć 50% sensu. Warna bym Ci dał. Nie umiesz pisać heh :D

Dziecko? :D Ja najpierw spytam się Ciebie czy ty rozumiesz co piszesz. 'Razor nie umiem popraw bug exp'.

@Edit

BUGA DAWNO NIE MA :)

Opublikowano

Jak chcesz zrobić serwer hamak dla rekreacji to nie rób serwera only pvp/4fun tylko zrób coś w stylu PL gdzie max lv byś mial w 1-2dni a całe eq pod pvp robisz od stalki do epika ulepkami z dropu, ktore mozna zdobyc w 1-2dni, na twoim serwerze zagra max 10 osob ktore po dniu odejda, bedzie ciagla rotacja, przyjda-odejda-przyjda nowi-odejda-przyjda nowi.. z tą różnicą, że w popołudniu będą z 3os. oraz z 5bsów 

//edit

niech sie twoj serwer czyms wyrozni, a nie ciagle stawiacie to samo.. odsmazany kotlet. Chociaz bys mogl dac jakies lepsze pliki lub calkowicie edytowac sety na jakies ladniejsze, a nie z czasow 2k10

Opublikowano

Jak chcesz zrobić serwer hamak dla rekreacji to nie rób serwera only pvp/4fun tylko zrób coś w stylu PL gdzie max lv byś mial w 1-2dni a całe eq pod pvp robisz od stalki do epika ulepkami z dropu, ktore mozna zdobyc w 1-2dni, na twoim serwerze zagra max 10 osob ktore po dniu odejda, bedzie ciagla rotacja, przyjda-odejda-przyjda nowi-odejda-przyjda nowi.. z tą różnicą, że w popołudniu będą z 3os. oraz z 5bsów 

//edit

niech sie twoj serwer czyms wyrozni, a nie ciagle stawiacie to samo.. odsmazany kotlet. Chociaz bys mogl dac jakies lepsze pliki lub calkowicie edytowac sety na jakies ladniejsze, a nie z czasow 2k10

to juz nawet nie odsmażony tylko spalony kotlet. :)

nawet jak byś postawił na plikach tych nowych pod hamachi więcej by było niż na syfo ala derino :> 

chociaż zbalansowane klasy? ;>

jl2xm7.jpg

Opublikowano

to juz nawet nie odsmażony tylko spalony kotlet. :)

nawet jak byś postawił na plikach tych nowych pod hamachi więcej by było niż na syfo ala derino :> 

chociaż zbalansowane klasy? ;>

Ech :) Już się wypowiedziałeś na temat tego co jest, a teraz wyjdź bo to Ci i tak nic nie da :)

Z chęcią zagram na Twoim serwerze, a następnie go będę hejtował...

@Edit

SERWER OFF DO WTORKU. NIE MA MNIE W DOMU!

Opublikowano

Ech :) Już się wypowiedziałeś na temat tego co jest, a teraz wyjdź bo to Ci i tak nic nie da :)

Z chęcią zagram na Twoim serwerze, a następnie go będę hejtował...

@Edit

SERWER OFF DO WTORKU. NIE MA MNIE W DOMU!

Nawet na niego nie wbijałem. tylko wiem co i jak :-)

eh popatrz sobie radeonm2 poprzedni mogłeś  wbić przekonał byś sie jakie robie serwery :C

konto radeon252 mam jeszcze na 3 tygodnie zbanowane :c za reflinki.

ps robilem tez serwer atlantamt2 na derinach ale hoster był c*****y i dal 10 osób w teamie :X. 

ps2: jeżeli będę miał czas to pokaże co można zrobić z derinów ;] chwilowo pc spalony i z tele pisze.

mogłeś po prostu zmienić system ulepszeń o ile sie nie myle to czysty derin v2 :-P bug usunąć to max 3 minuty

jl2xm7.jpg

Opublikowano

Jak dodasz nowe najwyższe sety broni i zbroi (chodzi o wygląd, tych hwangów już miałem dość 3 lata temu) to wbije i pogram dłużej :)

Opublikowano

w całej historii wszystkich metin2 hamachi zamieszczonych w tym dziale tylko łysego był dobry i godny uwagi [*] :]

Jaki serwer masz na myśli ten od łysego ?

Anty:

Serwer taki sobie mógł bys dać coś od siebie a nie all gotowe

99mpo2.jpg

Opublikowano

Wogule online ? Serwer wytrzymał ledwie 9 dni a autor "Zapewnił" że będzie dłużej. Ani informacji o serwerze :D

Każdy tak pisze. :D moje offam +/- 7 dni po starcie :) hamachi na dłużej nie są opłacalne ale taki dedyk to +/- do kiedy hajs jest to można :P

Pisać na p/w ile os by chciało żebym odnowił tą ostatnią edycje radeonmt2 to jak pc naprawie to postaram sie go ogarnąć od nowa :)

jl2xm7.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...