Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Koszmarny ping

cola!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wczoraj postanowiłem wyczyścić sobie laptopa programem Advanced system care. Pobrałem wpisałem licencje i wyczyscilem. Wszystko pięknie ale na 2 dzień TAK CHOLERNIE mi cały laptop zwolnił i wszystko że to masakra jakaś była. W grach ping jakiś szalony po kilkaset. No trudno zrobię hard reset. Zrobiłem wszystko cofnęło mi do windows 8.1 i zacząłem instalować steam itp. Ale coś dziwnego się stało bo nadal miałem cholernie wolny internet. Leci po 200 kb/s a przedtem latał po 1.5 mb/s . Jak zrobię speed test to download i upload w normie ping 40 coś ale jak wchodzę do gry nawet na dm to ping 600. Wiem że laptopy nie są do gry a tym bardziej mój mobilny internet. Mieszkam w centrum małego miasta. Pomimo że to mobliny ping zawsze był około 80 a download 1 mb a upload z 0.5 mb.

HELP. Mój laptop MSI Gp60 Leopard

@edit 

Podączyłem się internetem z komórki do laptopa. Z tej samej sieci play mam. I ping już 140. Czyli albo poprostu za mocno chulałem na moim necie albo nie wiem :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...