Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wiedźmin 3 Dziki Gon - Sprawy Rodzinne Błąd/Bug

Ascerr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć !
Mam problem z wykonaniem tej właśnie misji.
Już dochodzę do setna sprawy. Mój problem polega na tym iż wykonałem prawie całe zadanie przeszukałem pokoje, znalazłem talizman jak i kaplicze Wiecznego Ognia.
Wykonałem zadanie Panie Lasu w którym uwolniłem ducha. I mam teraz znaczniki o rozmowie z Baronem o jego rodzinnie i przekazaniu informacji oraz odnalezieniu Tamary u tego brata rybaka. Baronowi przekazałem info na temat żony. I teraz zaczyna sie cały problem gdy chce odnaleźć Tamare to jej nie ma w domu, rozmowa z Baronem tez nic nie daje. Czy ktoś ma/miał taki problem ?
Zaznaczam że przechodze grę od nowa (Nowa Gra +) I nie miałem żadnego problemu przechodząc to zadanie pierwszy raz. Lecz za pierwszym razem zabiłem Porońca a w nowej grze + uratowałem go.
No nie wiem save'ów nie mam wykonałem dużo ? i teraz sam nie wiem co robić.

Z góry dzięki za pomoc !

Opublikowano

Tak zadanie wykonałem.
Nie wiem podczas gdy wykonywałem zadania w Velen udałem się do Novigradu. Zdobyłem glejt podrobiony poprzez użycie Aksji i kupiłem go za 50.
Może to być problemem że podczas wykonywania zadań w Velen grałem w gwinta i wykonywałem zadania poboczne (Wściekłe Pięści, O wysoką stawke) ?

Opublikowano

Tak zadanie wykonałem.

Nie wiem podczas gdy wykonywałem zadania w Velen udałem się do Novigradu. Zdobyłem glejt podrobiony poprzez użycie Aksji i kupiłem go za 50.

Może to być problemem że podczas wykonywania zadań w Velen grałem w gwinta i wykonywałem zadania poboczne (Wściekłe Pięści, O wysoką stawke) ?

Błędem było uwolnienie ducha, bo nawiedzi żonę Barona. Bardzo łatwo jest pokonać tego ducha.

Być może wchodzisz od złej strony do jej domu, bo gdy wejdziesz dobrze powinna się rozpocząć rozmowa z jakimś gościem.

Spróbuj przy jej domu zrobić medytację na 3h.

­

­

Opublikowano

Niestety nie dało to nic :(
Więc temat do zamknięcia ponieważ posiadam save'a z Białego Sadu (Nowa Gra +) i zaczne od początku :)
Dzięki za chęć pomocy Michallix :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...