Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Na jakim serwerze polecacie grac?

QuzzaR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , chciałbym wrócić do 4 story i szukam fajnego serwera prywatnego  bo PL mi sie znudził , szukam takiego żeby było ze starym interfejsem itp,żeby fajnie sie grało
Podajcie mi tu jak znacie jakies , dzieki.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ja polecam grać na http://pve.araz4story.com/, świetny serwer. Stary patch 3.5, brak goru, stary craft itemów pvp, ulepszajki dropią na drugiej bitwie, narwie itp., kowal jest x3, uszlachetnianie jest x14, również z łez bogini dropią ulepszajki. Serwer jak najbardziej godny uwagi, bo ma najlepszy patch z wszystkich obecnych. Stare menu logowania i tworzenia postaci, oraz wioska startowa to obóz treningowy. Dodam jeszcze fakt, że wojownik ma aoe na podstawie, więc niema problemu z expieniem jakiejkolwiek profy. Według mnie najlepszy priv jaki aktualnie jest dostępny.

Opublikowano

Ja polecam grać na http://pve.araz4story.com/, świetny serwer. Stary patch 3.5, brak goru, stary craft itemów pvp, ulepszajki dropią na drugiej bitwie, narwie itp., kowal jest x3, uszlachetnianie jest x14, również z łez bogini dropią ulepszajki. Serwer jak najbardziej godny uwagi, bo ma najlepszy patch z wszystkich obecnych. Stare menu logowania i tworzenia postaci, oraz wioska startowa to obóz treningowy. Dodam jeszcze fakt, że wojownik ma aoe na podstawie, więc niema problemu z expieniem jakiejkolwiek profy. Według mnie najlepszy priv jaki aktualnie jest dostępny.

Serwer jest naprawde dobry tylko szkoda ze malo osob tam gra :x

" Nie ma rzeczy niemożliwych, są tylko te z których za szybko rezygnujemy "

Opublikowano

Eldron, pobrałem araz4story i przy odpalaniu lanuchera i po wcisnięciu spiellen wyskakuje mi okienko z GameGuard po chwili znika i pojawia sie raport błędów i jakiś error wiesz może w czym tkwi problem?

Opublikowano

Eldron, pobrałem araz4story i przy odpalaniu lanuchera i po wcisnięciu spiellen wyskakuje mi okienko z GameGuard po chwili znika i pojawia sie raport błędów i jakiś error wiesz może w czym tkwi problem?

Error Game Guarda bardzo czesto wyskakuje bez powodu + Game Guard Araz'a nie jest orginalny .

Postaraj sie uruchomic gre kilka razy jezeli to nie pomoze zrestartuj PC bo moze to byc przez jakis program.

Opublikowano

Error Game Guarda bardzo czesto wyskakuje bez powodu + Game Guard Araz'a nie jest orginalny .

Postaraj sie uruchomic gre kilka razy jezeli to nie pomoze zrestartuj PC bo moze to byc przez jakis program.

Niestety nadal nie pomogło wyłączyłem wszystkie programy, antywirusa zapore i nic.

Opublikowano

Niestety nadal nie pomogło wyłączyłem wszystkie programy, antywirusa zapore i nic.

Daj screen raportu błędów. Sprawdź czy spełniasz wymagania gry. Masz 32 bitowy windows czy 64 bitowy? Mam nadzieję, że przeszedłeś proces reinstalacji. Jeśli nie to to zrób i napisz czy coś się zmieniło.

9La1rOf.gif

Opublikowano

Win 7, 32bit http://prntscr.com/8l0kxq, reinstalowałem. A teraz jak próbuje odinstalować grę to wyskakuje mi coś takiego http://prntscr.com/8l0nt8

Uruchamiasz grę jako administrator? Możliwe, że problemem jest 32 bitowy system, ale nie jestem do końca pewien. Nie potrafię czeskiego. xD Jeśli chcesz odinstalować to spróbuj to zrobić przez programy i funkcje w panelu sterowania.

9La1rOf.gif

Opublikowano

Gdy odpalam przez administratora to wyskakuje mi komunikat, że serwer jest off a gdy normalnie odpalam to właśnie error i raport.

Odinstalowac nie mozesz poniewaz mozna to tylko zrobic przy 64 bitowej wersji systemu .

Poprostu usun wszystko z folderu i wyczysc rejestr Araz 4Story nastepnie ponownie zainstaluj .

Opublikowano

Kolejny komentarz do Araz4story: nie grajcie na Valorianie, admin gra na Derionie i przez to Valorian ma sporo ciężej. Wczoraj wbijałem item 4x na 22 z 21 paliło, ale próbowałem, po chwili zalogował się admin i przywitał na czacie i już nie mogłem wbić na 17. Nie robie sobie jaj naprawdę tak było, jak tylko pojawił się admin wszystkie itemy zaczęły palić i skończyłem na +11. Dodajcie do tego fakt, że Derionu jest 4 razy więcej od Valo, więc wojny wyglądają po prostu masakrycznie. Nie dziwie się, że wszyscy idą na derion, parę razy zalogowałem się na deriońską postać, a tam 3x24 podrząd wbiły, gdzie na Valorianie takie coś jest nie do wykonania. Serwer ma świetny patch, ale jak zwykle grający admin rozwala wszystko.

Opublikowano

Kolejny komentarz do Araz4story: nie grajcie na Valorianie, admin gra na Derionie i przez to Valorian ma sporo ciężej. Wczoraj wbijałem item 4x na 22 z 21 paliło, ale próbowałem, po chwili zalogował się admin i przywitał na czacie i już nie mogłem wbić na 17. Nie robie sobie jaj naprawdę tak było, jak tylko pojawił się admin wszystkie itemy zaczęły palić i skończyłem na +11. Dodajcie do tego fakt, że Derionu jest 4 razy więcej od Valo, więc wojny wyglądają po prostu masakrycznie. Nie dziwie się, że wszyscy idą na derion, parę razy zalogowałem się na deriońską postać, a tam 3x24 podrząd wbiły, gdzie na Valorianie takie coś jest nie do wykonania. Serwer ma świetny patch, ale jak zwykle grający admin rozwala wszystko.

Nigdy nie slyszalem takiej glupoty .

Wiesz o tym ze nie mozna zmienic % kowala tylko dla jednego krolestwa ?

Kazdy kowal na serwerze to taki sam NPC tylko z inna nazwa i wygladem .

Opublikowano

no to mało się znasz na 4story

Ty chyba sobie zartujesz ?

Pracuje naprawde bardzo duzo z sourcami 4Story i wiem jak dziala kowal .

Z tego co widze to ty nie masz pojecia o 4Story ;)

Opublikowano

ekhem już nie będę z ciebię beki zbijał :D a tak serio to chodziło mi o to, że admin poprawia kowala jak deriończycy ulepszają, a gdy ulepsza valorian to obniża kowala. Naprawdę tak ciężko się domyślić? Wystarczyłoby opanować skill o nazwie "CZYTANIE ZE ZROZUMIENIEM", skill ten wcale niema wysokich wymagań, sporo dzieci go opanowuje :D

Opublikowano

ekhem już nie będę z ciebię beki zbijał :D a tak serio to chodziło mi o to, że admin poprawia kowala jak deriończycy ulepszają, a gdy ulepsza valorian to obniża kowala. Naprawdę tak ciężko się domyślić? Wystarczyłoby opanować skill o nazwie "CZYTANIE ZE ZROZUMIENIEM", skill ten wcale niema wysokich wymagań, sporo dzieci go opanowuje :D

Hmm moze na samym poczatku zaczniesz pisac tak zeby dalo sie to zrozumiec .

Najlepiej jest powiedziec ze " Zbija sie beke " gdy wychodzi sie na kretyna ;)

A narazie tylko ty sie tu osmieszasz .

# Temat do zamkniecia .

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...