Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

XeleniaOts 8.6 Evo 28.08.2015 19;00

gabrys1991

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

XeleniaOts zwykły ots przerobiony został przerobiony jest to ots który z 2 miesiące temu miał start na 1 dzień ponieważ dość już miałem tibi i wycofałem się z tego, z mojej strony co mogę powiedzieć jest to sprawa graczy/teamów gracie na serwerach axera,funtera i tak dalej chyba koniec może już tej ery ots stawianych postaci na exit, na tą chwile nie ma normalnego fajnego ots. W piątek będzie start xeleni jest to serwer evo 8.6 i do tych co spinają nie ma tu nowości jest to zwykły evolution dlatego proszę nie krytykować tego otsa tyle ile osób wbije na serwer tyle będzie będzie on stał do ostatniego gracza nawet jeżeli miało by grać 20 osób to już od was zależy czy będziecie chcieli grać na normalnym serwerze który będzie sobie stał czy na gównach które mają restarty co 2-3 tyg co do exp stage mogę powiedzieć że na ots się bardzo szybko wbija lvl, grafika na stronie zostanie poprawiona więc zapraszam tych którzy nie wymyślają bóg wie czego bo na tym ots tego nie znajdą :) pozdrawiam wszystkich widzimy się na starcie piątek godzina 19;00.

Strona: xelenia.pl

ZDJĘCIA

30687458264582653270.png

983_xxx.png
257_depo_2.png
479_quest_room_3.png
970_sklepy_4.png
556_tp_room_5.png
523_vip_tp_room_6.png
736_tasker_7.png
179_trainy_8.png
892_areny_9.png
363_eq_10.png
230_zombi_11.png

212_earth_12.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...