Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

zmiana hasla

lalus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka ;] moze wiecie jak szybko zmienic haslo na g1 bez podawania odp ani nic w tym stylu ??

@down

no perfidnie mialem 2 odp zamienilem sie z typem wchodze patrze zle haslo do swojego wchodze do niego zle haslo i tyle a nic nie podawalem do emaila tez inne haslo mialem

Opublikowano

Jeżeli konto g1 ma odpowiedzi to za chiny nie ominiesz tego więc nie wiem jakim cudem zmienił hasło bez znania 2 odpowiedzi :>

springfankopiadq0yy4.gif

gg: 3032816 - Jeżeli jesteś analfabetą nie pisz.

Fajnie, że macie w podpisach mój nick dzieci \,,/

Opublikowano

nic nie zrobisz konta za free nie przejmiesz takze odpusc sobie :/

M.H.M CLAN FOREVER

Codename23 ® All rights reserved

Opublikowano

nie chcem free chcem odzyskac swoje konto i dowiedziec sie jakim cudem on zmienil haslo bez odp

i jak bys chcial wiedziec to to jest lalus132 moja postac ale zhakowana ;/

Opublikowano

No to kolego lalusiu sluchaj ja juz podawalem ze da sie dodac ODP !!! Dlatego Ci ten koloo zmienila passa.....Pzdr.

Opublikowano

no dobra zamknijcie temat szkoda ;/ juz sie nie odzyska dzieki ;]

@down ale nie rozumiesz ze on mi zmienil passy do g1 ;o tylko email pamietam jak nie zmienil jeszcze;/ a jak zmienil maila ;o probowalem tak jak mowisz i nic

@edit ale nie rozumiecie tego ze nie da sie wejsc na g1 !!! zmienione passy zostaly !!! dowiedzialem sie co chcialem ale nie wiem po co wy sie dalej rozpisujecie

Opublikowano

o jeny znasz 1 emaila? jak znaz to wejdz na g1 i wpisz tam passy dawne i emaila i na emaila przysla ci passy

@edit o widze ze nie trzeba podawac passow tylko emaila i date urodzenia

Opublikowano

da sie wszystko gdy sie da zalogowac na g1 a jak nie to nic sie nie da

famas_img_aj.jpgranga9.png[

16387sp-icon.jpg

Pewien naukowiec z Argentyny dowiódł, że ludzie z małym ilorazem inteligencji czytają posty na forach, trzymając rękę na myszce.

Nie trudź się na jej zdejmowanie, już za późno ! ;)

Opublikowano

Jak nie znasz odpowiedzi to kikcha ale jest jeszcze jedno rozwiazanie na napisanie ticekta

noi co ze kaka ma 13 lat jest bardzo dobrym modem kto tak uwaza niech wstawi to do swojej sygnatury
  • Dodaj nową pozycję...