Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GameGuard Problem

Baggios

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka! Jak odpalam metina wyskakuje mi błąd Gameguarda, już reinstalowałem metina itp ale ciągle to samo.

post-312703-0-80188700-1440598719.png

Opublikowano

mam to samo i nie wiem dlaczego tak się dzieje. Wczoraj i dziś Po południu normalnie odpalałem i wchodziłem do gry, później grzebałem coś z M2Bobem i pozniej z 2/3 raze reinstalowałem Metina i dalej ten sam problem

Opublikowano

też to miałem.Bo rozkminiałem tego m2boba i się coś zepsuło.Wystarczy usuną metina z (usuń i odinstaluj programy) oraz usunąc całe foldery gdzie macie metina i pobrac na nowo metina i zainstalowac.pozdro  to jest przez tebo boba,coś zjebali i przez to wcale metin nie chodzi.Nie zalecam korzystać darmowej wersji

JEST NIEDOPRACOWANA

/niereg. sygna

Opublikowano

też to miałem.Bo rozkminiałem tego m2boba i się coś zepsuło.Wystarczy usuną metina z (usuń i odinstaluj programy) oraz usunąc całe foldery gdzie macie metina i pobrac na nowo metina i zainstalowac.pozdro  to jest przez tebo boba,coś zjebali i przez to wcale metin nie chodzi.Nie zalecam korzystać darmowej wersji

JEST NIEDOPRACOWANA

w płatnej wersji BoB'a ten problem nie wystepuje ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...