Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer za 40,000 PLN

V3LL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to lekkie zdziwko, że sobie tyle liczą :) Moim zdaniem cena jest ostro zawyżona ale co jak co takim komputerem to bym nie pogardził. Jakie są wasze zdania na ten temat?

Odsyłam do allegro:

http://allegro.pl/potwor-hypergamer-titan-x-extreme-black-witcher-i5599686296.html?utm_source=criteo&utm_medium=cpc&utm_campaign=alluserscro

True love survives all

Opublikowano

Widziałem komputery po 120 tyś na allegro.

Znajdę szybko i zrobię edit, w opisie tych komputerów było napisane, że nie służyły one do gier.

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Fajny. Ale dla profesjonalisty, który ma możliwość zapłaty tyle kasy za komputer to 64GB RAM to trochę mało :P Zależy do jakich zastosowań ale że każdy ma inne to sens kupna takiego gotowca jest zerowy.

A i cena ok 5000zł wyższa niż cena samych części :)

CPU Intel Core i7 3770K GPU SLI EVGA GTX 780 ACX SC RAM 4x4GB Corsair Dominator Platinum 16GB MOBO Asus Sabertooth Z77 COOLER CPU NZXT Kraken X60 @ Akasa Apache 140mm x2 SSD Plextor M5S 128GB + Curcial M550 128GB HDD WD Green 2x2TB PSU Seasonic Platinum 860W CASE NZXT H630

Kopsnij PLUSIKA :)

Opublikowano

Ale to brzydkie, nie wiem czy widziałem gorszą obudowę. No co, mocny komputer, ale taniej wyjdzie robić co 3 lata upgrade pc za np. 4 klocki (jeżeli chodzi o gry oczywiście). Co z tego że GPU jest takie mocno skoro cały czas wychodzą nowe API i w pełni nie wykorzystają potencjału sprzętu.

4008f620557c76b9gen.jpg
Opublikowano

Wydawanie 40 tysięcy na komputer to totalna głupota, za 10 tysięcy już możesz mieć potwora do gier.

Bo komputery mają też inne zastosowania niż granie. Niektórzy jakby starali się nie przyjmować tego do wiadomości.

PS 10k na komputer i kolejne 10k na monitory :D Inne wyjście jest bez sensu.

CPU Intel Core i7 3770K GPU SLI EVGA GTX 780 ACX SC RAM 4x4GB Corsair Dominator Platinum 16GB MOBO Asus Sabertooth Z77 COOLER CPU NZXT Kraken X60 @ Akasa Apache 140mm x2 SSD Plextor M5S 128GB + Curcial M550 128GB HDD WD Green 2x2TB PSU Seasonic Platinum 860W CASE NZXT H630

Kopsnij PLUSIKA :)

Opublikowano

Tez juz to widzialem, w sumie bym chcial miec cos takiego. Malo kogo stac na takie cacko.

Tylko w sumie te graficzne nie maja dx12

W sumie to byś na nich nie pograł, bo sterów ani wyjścia video to to niema, zresztą nie jest to sprzęt przeznaczony do gier. 

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...