Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ranger

HicKD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ranger:

Zbroja i Akcesoria:

Vortex Helmet

Vortex Breastplate

Vortex Leggins

Lucky Ranger Emblem

Menacing Avenger Emblem

Lucky Destroyer Emblem

Lucky Sniper Scope

Lucky Magic Quiver or Lucky Celestial Shell

Lucky Celestial Stone

2jg8js9.jpg

Bronie:

Unreal S.D.M.G

Unreal Vortex Beater

Unreal Phantasm

Unreal Sniper Rifle

Unreal Celebration (For fun)

Smoke Bomb (zeby byc fajniejszym  :P)

1zgnm9.jpg

Poradnik: http://www.mpcforum.pl/topic/1440425-tut-najlepsze-sety-w-grze/

Opublikowano

a jakieś słabsze bronie bo teraz nie mam szans z żadnym mechanicznym bossem

Zabij destroyera używając Clockwork Assault Rifle, a potem z dusz zrób mega sharka.

893961446222509646083.png

Opublikowano

jeśli ci sie chce możemy zagrać razem ;x

pomogę ci zrobić set-a i zdobyć broń... a sam obecnie jestem ledwo po pokonaniu mechanicznych bossów...

długo nie grałem i dopiero dzisiaj włączyłem gre :)... 6 godzin nabite bez robienia przerwy xD...

ale ogolnie to polecam Snajperke ;x...

moim zdaniem najlepsza broń dystansowa... pod warunkiem że umiesz trafiać...

Opublikowano

luk zanim on zabije go z clockworka to mu ucieknie albo sam zginie :/. Jak już to zabij 1 destroyera. Zbroja ta sama ma być a broń to Deadlus Stormbow. Ten łuk wypada z Hallowed Mimic. Możesz je zrespić wkładając Key of Light do obojętnie jakiej skrzyni. Klucz się robi z Soul of Light który dropi w Underground Hallow czyli taki kolorowy bíom. Łyknij potke grawitacji, leć do końca mapy i nap... z łuku ile sie da. Z tymi itemami zabiłem ten s**t 5 razy jednej nocy.

Opublikowano

luk zanim on zabije go z clockworka to mu ucieknie albo sam zginie :/. Jak już to zabij 1 destroyera. Zbroja ta sama ma być a broń to Deadlus Stormbow. Ten łuk wypada z Hallowed Mimic. Możesz je zrespić wkładając Key of Light do obojętnie jakiej skrzyni. Klucz się robi z Soul of Light który dropi w Underground Hallow czyli taki kolorowy bíom. Łyknij potke grawitacji, leć do końca mapy i nap... z łuku ile sie da. Z tymi itemami zabiłem ten s**t 5 razy jednej nocy.

a jest jakis szybszy sposób na zbieranie tych souli?? bo jest mało mobków a w 30 minut dopiero 9

Opublikowano

zrób farmę w Dungeonie...

nie chce mi się opisywać jak... więc albo poszukaj "Farma souli" w google albo

możesz dodać mnie na Steam i pokażę ci jak zrobić to... około 1 soul na 2 max 3 minuty... no i dużo golda...

Opublikowano

to jest farma której ja używam... powiedziałem że jedna na około 2 minuty bo dokładnie nie wiem ile...

wystarczy że posiedzę sobie z godzinę i mam około 100 souli... czasami mniej czasami więcej...

jeśli znasz lepsza to się pochwal...

- a tak poza tematem to nie wydałeś mi się miłą osobą ;x ( Tobi cie nie lubi )

Opublikowano

Musisz zawsze komentować moje posty? Więcej souli można uzbierać w 1h łażąc po U.Hallow. Jak szybszy chcesz sposób to łyknij se spiryla xD (Battle Potion). Jeżeli chcesz dalej ginąć to nie zbieraj... Chcesz to zaproś na Steam Smajdzio to pogadamy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...